SPORTURI

Pistolarul Casian Codrean și-a depășit recordul în Germania

 

Pistolarul Casian Codrean, al doilea la concursul internaţional de la Inssbruck (Austria) – vezi articolul asociat -, a confirmat forma foarte bună în care se află şi la Munchen, în cadrul unei alte competiţii internaţionale foarte puternice, cu 86 de participanţi din lume la start. În proba de pistol aer comprimat a juniorilor, sportivul de la CSM Arad a reuşit un total de 579 de puncte, record personal, cu care s-a clasat pe locul 2! Codrean urmează să mai tragă duminică şi la dublu mixt open, alături de o senioară.

Cealaltă pistolară a CSM-ului prezentă în Germania, Daria Haristiade, a contabilizat 557 de puncte, cifră în creştere, dar cu care nu a reuşit să prindă finala probei junioarelor, la start aliniindu-se peste 90 de pistolare. Cei doi sportivi, însoţiţi în Germania de antrenorul Gheorghe Pop, revin în ţară în cursul zilei de luni, iar la sfârşitul săptămânii viitoare se pregătesc de finala Campionatului Naţional de glonţ – juniori şi seniori, de la Bucureşti.

Tot în februarie e programat şi Campionatul Naţional de tineret, iar apoi, în martie, are loc prima întrecere importantă a anului pe plan internaţional. E vorba de Europenele din Croaţia, cu Codrean şi Haristiade la start.

Articol asociat

Casian Codrean a ţintit podiumul la Innsbruck

Cosmin Gherman, 26 ianuarie 2019 11:13