joi, iulie 7, 2022

„Piticii” UTA-ei – locul V la „Summer Cup Prague”

Zilele trecute, băieții lui Cristi Țigan, de la UTA 2007, s-au aliniat la startul ediției cu numărul V a turneului U11 Summer Cup Prague.

Au fost unsprezece echipe la reuniunea din 2018, majoritatea reprezentând academii de fotbal. S-a jucat în sistemul fiecare cu fiecare și trupa arădeană a reușit să lase o impresie bună.

În prima zi, roș-albii au învins Primary School 65 Varșovia cu 5-1, au pierdut în fața celor de la Bohemians Praga cu 1-0, au câștigat în fața gazdelor de la FK Motorlet Praga, 6-1, au remizat (2-2) cu Sparta Praga și au pierdut (1-2) cu cehii de la SK Benesov.

Ziua a doua a fost fără înfrângere. Două victorii în compania a două echipe din China, Panyu School Football Team (3-2) și Mushenguyan Youth Football Team (1-0), succes în fața maghiarilor de la Torokugrato School Futsal Team (6-1), remiză albă cu slovacii de la FC Petrzalka Akademia (câștigătorii turneului, UTA a fost singura echipă care le-a luat punct) și tot 0-0 cu sârbii de la FK Graficar. Când s-a tras linia, arădenii s-au clasat pe locul 5.

”A fost un maraton de meciuri de un nivel ridicat, sunt foarte mulțumit de tot, turneul s-a disputat în condiții excelente, e cel mai bun la care am participat până acum. Copiii au fost și ei încântați de experiența frumoasă, chiar dacă a plouat continuu și am jucat doar pe teren sintetic”, a povestit tehnicianul utiștilor.

UTA:  Andrei Cîmpan, Darius Găleancu, Denis Centye, Andrey Sușcă, Darius Onaca, Darius Muntean, Alexandru Chiș, Marius Gogea, Patrick Burtea, Koles David, Dario Farcaș, Andrei Vicar, Darius Hărdăuț.

Ultimele Știri

Related news