luni, februarie 6, 2023

Poliția Locală a trecut la lucruri serioase: într-o singură zi a surprins și amendat doi „specialiști” în depozitarea molozului – în Bujac și Sânicolau [FOTO]

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Polițiștii locali din cadrul Serviciului de Ordine și Liniște Publică au surprins într-o singură zi doi cetăţeni în timp ce depozitau moloz pe domeniul public din Municipiul Arad. Primul caz a fost înregistrat în cartierul Sânicolau Mic, pe strada Steagului, iar cel de-al doilea în cartierul Bujac, pe strada Diana.

Arădenii au fost amendaţi cu 1000 de lei, fiecare, în baza prevederilor Legii numărul 211/2011, privind regimul deșeurilor. Ei au posibilitatea achitării a jumătate din cuantumul amenzii în termen de 48 de ore.

Cu această ocazie, Poliția Locală Arad lansează un nou apel anunțându-I pe toți arădenii că au intensificat activitățile menite să stopeze fenomenul depozitării deșeurilor în zone nepermise. Pentru a semnala situaţii din sfera de competenţă a agenţilor Poliţieie Locale, arădenii au la dispoziţie numărul de telefon: 0257.939.

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news