sâmbătă, octombrie 8, 2022

Poliția Municipiului Arad are conducere nouă

 

Comisarul șef Călin Chițu, de 39 de ani, a fost numit comandant al Poliției Municipiului Arad începând cu data de 30 iunie – până la acea dată activând ca adjunct al comisarului-șef Ștefan Troiac, prin împoternicire. Postul de adjunct al Poliției Municipiului Arad a fost ocupat de subcomisarul Cezar Șerbănică, de 37 de ani, începând cu data de 5 iulie. Numirile sunt rezultatul ordinului inspectorului-șef al IPJ Arad, comisar-șef Ioan Tamaș și au o valabilitate de 6 luni.

Ofițerul de presă, inspector principal de poliție Lorena Radu, despre aceste numiri: „Comisarul șef Călin Chițu a lucrat până acum la Compartimentul Control Intern din cadrul IPJ, iar mai apoi a ocupat postul de adjunct al Poliției Municipiului Arad sub comanda fostului comandant comisarul șef Ștefan Troiac. În ceea ce îl privește pe subcomisarul Cezar Șerbănică, acesta vine de la Biroul de Ordine Publică din cadrul IPJ Arad. Cei doi au fost numiți prin împuternicire de la Arad pentru o perioadă de șase luni de zile. Fostul comandant al Poliției Municipiului Arad, comisarul șef Ștefan Troiac a fost numit adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Arad în 30 iunie, dată la care comisarul șef Călin Chițu a și ocupat postul rămas fără șef. În ceea ce privește postul de adjunct, acesta a fost vacant pentru o perioadă de șase zile, respectiv din 30 iunie până pe 5 iulie.”

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news