marți, ianuarie 31, 2023

Polițiștii arădeni au reușit să prindă o gașcă de tineri (17-19 ani) din județul Timiș care FURA CATALIZATOARE în stil „profesionist”

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

GRUPARE INFRACȚIONALĂ SPECIALIZATĂ ÎN FURTURI DE CATALIZATOARE DESTRUCTURATĂ DE POLIȚIȘTI

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Arad au reținut ieri 19 august a.c., 3 tineri din județul Timiș, bănuiți de comiterea mai multor furturi de catalizatoare de pe raza județului Arad.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 28 aprilie – 07 iunie a.c. cei 3 tineri  cu vârste cuprinse între 17 și 19 ani ar fi sustras pe timpul nopții, prin tăiere, 27 de catalizatoare de pe autoturisme parcate în municipiul Arad cauzând un prejudiciu de peste 30.000 de lei.

Totodată, aceștia ar fi beneficiat de sprijinul a două persoane un bărbat de 35 de ani, din orașul Lipova, și o tânără de 18 ani, din orașul Pâncota, care le-ar fi asigurat transportul la comiterea faptelor, în prezent bărbatul fiind arestat arestat într-o altă cauză.

La activități, au participat polițiștii Biroului de Investigații Criminale, Secției  1 Vlaicu și Secției 2 Micălaca.

De asemenea, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Biroul de presă al IPJ Arad

………………………………………………..

ACTUALIZARE – ora 15.30: „Cei trei tineri bănuiți de furtul a 27 de catalizatoare de pe raza județului Arad au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.” – a informat IPJ Arad prin vocea ofițerului de presă inspector de poliție Livia Pescar.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news