sâmbătă, mai 28, 2022

Polițiștii l-au prins pe unul dintre „hoții-vedetă” care vă goleau mașinile noaptea. Are 14 ani și… tot viitorul în față!

 

Polițiștii Lazăr Daniel – nimeni altul decât polițistul-judoka premiat la nivel mondial – și Cristian Dema (din fosta tură a adjunctului șefului Poliției Municipiului subcomisar Cezar Șerbănică) au reușit să prindă în flagrant un hoț cu o activitate demnă de o… carieră de „premiant în domeniu”, care, dacă-și continuă activitatea care, la frageda vârstă de 14 ani l-a făcut deja celebru, are toate șansele să intre în „manualele de profil”, fie ele și nescrise, ale hoților din / de mașini. Încă nu e documentată toată activitatea infracțională a adolescentului care și-a făcut „ucenicia” în satul natal, Sânpetru German – o „școală de profil”… după cum cunoscătorii știu.

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Minor prins în flagrant, în timp ce fura dintr-un autoturism

Polițiștii Biroului de Ordine Publică au depistat un minor, în timp ce fura dintr-un autoturism.

Polițiștii au depistat în flagrant delict, în noaptea de 05/06 septembrie a.c., un minor de 14 ani, din comuna Secusigiu, în timp ce sustrăgea dintr-un autoturism lăsat neasigurat, parcat pe strada Crișan, o tabletă și o geacă din material textil. Surprins de polițiști, minorul a fugit, fiind însă prins la scurt timp în fața unui imobil de pe Bulevardul Revoluției, din municipiu.

Prejudiciul a fost recuperat, pe numele minorului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

3 COMENTARII

  1. cum naiba o fugit ăla de la Secusigiu până pe bulevardu revoluției din municipiu?

Comentariile sunt închise.