Acasă ȘTIRI PORKUL MOTO e sâmbătă la Port Arthur, e în scop CARITABIL și...

PORKUL MOTO e sâmbătă la Port Arthur, e în scop CARITABIL și e recomandat arădenilor care știu cum stă treaba cu SOCIALIZAREA

0

 

O inedită „pomană a porcului” s-a pus la cale de către activistul civic Silviu Dascăl – eveniment social care se va derula… practic toată ziua de sâmbătă, 15 decembrie, într-unul dintre foarte puținele locuri din Arad care au rămas nepervertite de urbanitatea de ghetou dominantă.

„PORKUL MOTO și logistica aferentă sunt puse la dispoziție de organizatori. Donațiile benevole merg 100% în scopuri caritabile. Evenimentul este deschis pentru TOATĂ LUMEA!”, anunță organizatorii pe pagina de facebook dedicată evenimentului.

„Beutura se poate duce de acasa (țuica favorită de exemplu), dar se găseste pentru achiziție la fața locului direct de la Port Arthur, la prețuri mai mult decât decente. Vă aduc aminte că gazda noastră, respectiv Port Arthur, ne susține în actiune, și, ca urmare, e firesc ca si noi la randul nostru sa facem la fel” – mai detaliază nuanțele Silviu Dascăl, avertizând, mai în glumă, mai în serios, că „referitor la excesele de alcool, va aduc aminte că ne aflăm în proximitatea râului Mureș…”

 

Exit mobile version