PUBLICITATE

PORTRETINO.RO – o AGORA virtuală în care se întâlnesc breslele portretiștilor și caricaturiștilor

 

O breaslă de portretiști și caricaturiști profesioniști creionează oamenii, în fel și chip, în ciuda tuturor selfie-urilor și aparatelor de fotografiat. Portretele, marca Portretino, poartă amprenta clasică a desenului de mână, a creionului și cărbunelui. Artiștii Portretino nu se sfiesc să se mânjească pe mâini, să intre în detaliu, în caracter și anatomie, sau să meargă la evenimente, nunți și botezuri și să ofere invitaților surpriza unui divertisment de neuitat. Portretino se adresează celor sensibili care încă cultivă frumosul, dar și umorul.

Portretino execută caricaturi de mână, tradiționale sau digitale, oferindu-le celor dragi cadouri irezistibil de haioase. Artiștii Portretino interpretează trăsăturile chipurilor într-o manieră artistică, ignorând astfel o reproducere mecanică și fotografică.

Portretino se adresează și antreprenorilor, punându-le la dispoziție portrete și caricaturi digitale desenate cu tableta grafică, fiind livrate în format electronic prin e-mail care, ulterior, pot fi printate pe diverse materiale, ulterior comercializate sau apreciate.

Mai multe detalii pe: www.potretino.ro

Facebook: PORTRETINO

Critic Arad, 27 aprilie 2018 10:00

PORTRETINO.RO-portretistii-au-umorPORTRETINO.RO-fiindca-portretul-nu-i-fotografiePORTRETINO.RO-artistii-portretino-pun-sufletPORTRETINO.RO-artistii-au-principii