joi, martie 30, 2023

Precizările Primăriei Arad în legătură cu incendiul în care a fost implicat un tramvai Imperio

Incendiul nu ar fi avut ca și cauză o defecțiune tehnică a tramvaiului. Se pare că pantograful a agățat o clemă a firului electric care s-a rupt şi a căzut pe tramvai provocând un arc electric care a dus la izbucnirea incendiului.

După ce s-a produs un incendiu la un tramvai în stația din gara Aradul Nou, și pentru a nu lăsa loc de interpretări (anume că incendiul ar fi avut ca și cauză o defecțiune tehnică a tramvaiului), Primăria Arad, prin Compania de Transport Public, a făcut unele precizări prin această

[INFORMARE DE PRESĂ]

în urma incidentului care a avut loc în această seară în zona Gării Aradul Nou în care a fost implicat un tramvai Imperio, Primăria Arad, prin Compania de Transport Public, face următoarele precizări:

Din primele verificări, incendiul nu ar fi avut ca și cauză o defecțiune tehnică a tramvaiului.

Se pare că pantograful a agățat o clemă a firului electric care s-a rupt şi a căzut pe tramvai provocând un arc electric care a dus la izbucnirea incendiului.

Vatmanul a procedat la evacuarea puținilor călători aflați în tramvai, astfel că pasagerii au fost în afara oricărui pericol.

Sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad a fost solicitat de îndată de către vatman care suplimentar a încercat să stingă incendiul, folosind extinctorul din dotare, însă flăcările erau localizate prea sus.

Momentan circulația tramvaielor este afectată de incident, pompierii militari ai Detașamentului Arad intervenind la fața locului.

Va fi convocată de urgență comisia tehnică pentru a stabili cauzele incidentului şi măsurile ce vor fi luate.

Biroul de presă al PMA

Articol asociat:

Un tramvai a luat foc în stația din gara Aradul Nou

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news