vineri, decembrie 9, 2022

PREFECTUL devine un fel de „șef de stat major al panicii generale” conform DISPOZIȚIEI emise de D.S.U. „privind stabilirea unor măsuri suplimentare în vederea înfecției cu coronavirusul COVID 19”

 

Dispoziția nr. 531 din 14.03.2020 privind stabilirea unor măsuri suplimentare în vederea înfecției cu coronavirusul COVID 19 dă puteri de-a dreptul faraonice prefectului județului, înzestrându-l legislativ – și și făcându-l responsabil, totodată de acesta – cu atribuții de conducere și control asupra tuturor instituțiilor locale și cu filiale locale! Conform actului care ne-a parvenit „cu semnătură albastră” azi-dimineață… prefecții numai că nu vor conduce singuri toate ambulanțele, cu elicopter cu tot, de la un cort la altul – trebuind să fie de-a dreptul ubicui ca să facă față, în caz că, Doamne ferește, nu stă lumea-n casă!

La noi, în Arad, asta înseamnă că ȘEF DE STAT MAJOR peste toată această panică – în opinia noastră (mai avem voie să avem o opinie, nu-i așa?), exagerat-spre-inutilă, alimentată non-stop, de la declanșarea epidemiei de coronavirus în provincia Wuhan încoace, de autoritățile române, și nu de mass-media (care, neavând încotro, din cele 30 de știri primite pe zi, 30 fiind cu și despre #coronavirus… preia cât poate!) – va fi nimeni altul decât Gheorghe Stoian.

Chiar dacă relația dintre redacția noastră și personajul respectiv este una… contondentă (ca să nu-i zicem altfel), nu înseamnă că nu-i dorim succes în această dificilă misiune și că nu vom fi atenți la cum gestionează prefectul județului STAREA DE URGENȚĂ care începe de luni și ne va afecta pe toți, într-un fel sau altul.

Citiți „printre rânduri” în ce fel:

 

 

 

Articole asociate: 

I-a fost cu NOROC – deși ne-a dat în JUDECATĂ pentru asta: l-am făcut „căcat cu servietă” și, după TREI LUNI, a ajuns PREFECT!

CORUPȚII care ne conduc ascund o VINĂ COLECTIVĂ: INFECTAREA ÎN MASĂ a copiilor de Liceul German a fost comisă de niște imbecili care au folosit un BIOCID NEAUTORIZAT SANITAR! „SAFE PLUS PREVENTOL CD 601 este INTERZIS din mai, 2019” – conform unui raport ȚINUT SECRET până acum

Atenție, doamnelor: un PERVERS cu servietă intră noaptea în Spitalul Județean Arad, pretinde că-i POLIȚIA, urlă că „spitalul este ÎN INCAPACITATE DE PLATĂ!” și dă afară infirmiere. ADMINISTRATORUL PUBLIC, Gheorghe STOIAN, FILMAT de slugi, se prezintă singur…

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news