ȘTIRI

Primăria Arad ne invită să-i INVENTARIEM GROPILE și să o sesizăm în acest sens… pentru că POLIȚIA LOCALĂ are altă treabă

 

Culmea lenei administrative a fost înregistrată la Arad. Primăria face apel către cetățeni să inventarieze gropile din oraș și să facă sesizări prin intermediul aplicaţiei My Arad. Deși, cetățenii orașului tot fac pe sesizări cu ororile din municipiu, sesizări la care, în cel mai fericit caz, iau block pe rețelele de socializare de la însuși primarul. Dar Poliția Locală ce treabă are de nu poate inventaria gropile la fel de lejer cum aplică amenzi? 

Pe scurt, ca să nu-și miște nepăsarea de prin birouri ampulea pe străzi, nu este exagerat să considerăm tot orașul sub cod roșu de gropi…

*********

[COMUNICAT DE PRESĂ – PRIMĂRIA ARAD]

A început inventarierea gropilor apărute în carosabil

 

Primăria Municipiului Arad a început inventarierea gropilor apărute în timpul iernii pe străzile şi bulevardele pe care le administrează.

Pentru ca procesul de inventariere să se desfăşoare rapid, invităm cetăţenii municipiului să ia parte la acţiunea de identificare a acestora. Eventualele sesizări vor putea fi făcute prin intermediul aplicaţiei My Arad, disponibilă pe website-ul Primăriei (www.primariaarad.ro).

Repararea gropilor depistate în carosabil va începe imediat ce condiţiile meteo vor permite acest lucru.

 Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad

Foto – facebook: Strada Simfoniei, Micălaca, 2019

Critic Arad, 28 ianuarie 2019 1:43