marți, decembrie 6, 2022

Primăria cere EXECUTAREA SILITĂ a Casei Sindicatelor

Primăria cere executarea silită a Casei Sindicatelor pentru taxe și impozite neachitate în ultimii 30 de ani. Restanțele ating pragul a 2 milioane de euro!

[COMUNICAT DE PRESĂ]
Primarul Bibarț: „Am dispus executarea silită pentru suma restantă de circa 2 milioane de euro, deciși să recuperăm Casa Sindicatelor”

„După lungi bătălii juridice s-a recunoscut dreptul lor de proprietate. Am spus atunci că dacă sunt proprietari atunci trebuie să-și plătească taxele și impozitele locale, pentru că de mai bine de 30 de ani nu au plătit aproape nimic sau uneori maxim 27 de lei pe an. O bătaie de joc la dresa arădenilor!

În tot acest timp au folosit respectiva clădire chiar în scopuri economice, închiriind-o.

Au motivat de fiecare dată că nu sunt proprietari. Li s-a demonstrat că sunt proprietarii imobilului, i-am intabulat noi și am demarat controlul fiscal, în urma căruia a rezultat o datorie către municipalitate de aproape 2 milioane de euro, pe care am înscris-o ca ipotecă și am demarat executarea silită. Ne așteptăm să conteste măsura.

Indiferent de reacția pe care o vor avea dânșii, administrativ- juridic suntem dispuși să mergem mai departe. Această clădire este emblematică pentru orașul nostru și halul în care au adus-o se vede cu ochiul liber.

Pe de altă parte, așa cum am mai spus, de-a lungul anilor nu au plătit nimic așa cum fiecare cetățean din municipiu plătește pentru proprietățile deținute. Ei nu au plătit nimic niciodată, iar acum se miră de ce sunt sumele mari datorate bugetului local.”, a explicat primarul Călin Bibarț.

Biroul de presă al Primăriei Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news