marți, octombrie 4, 2022

Primăria Pecica a oferit biciclete, tablete și telefoane ELEVILOR DE NOTA 10

 

Cele cinci unități de învățământ ale orașului Pecica și-au deschis, ieri, porțile, pentru a-i primi pe elevi la debutul noului an școlar 2017-2018. Vorbim, aici, de Şcoala Primară nr. 1 din „Cocota” (cea mai matinală comunitate care a dat startul deschiderii oficiale), urmată de Școala „Ghiuțoaie” (motiv de mândrie pentru primar, al cărui fiu – Antal Péter Jr. – , a devenit „membru” cu carnet de elev oficial), Școala Gimnazială Nr.2, școala din satul aparținator Turnu și, nu în ultimul rând, Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr”.

Cu această ocazie, după discursuri motivaționale susținute de către oficialități locale și cadre didactice, Consiliul Local și Primăria Pecica au oferit, cum, de altfel, o fac de mult timp, premii consistente, deloc de neglijat, celor mai merituoși elevi, mulți „de 10”.

„Ca în fiecare an, și astăzi (ieri, n.r) am premiat cu telefoane, tablete și biciclete elevii care au obținut în anul școlar 2016-2017 media generală 10 la învățătură, Este al șaptelea an de când premiem elevii din clasele 5-12 cu un cadou important (biciclete, tablete sau telefoane mobile). Anul acesta am oferit 17 cadouri pentru cei mai buni elevi din orașul nostru. Mult succes la învăţătură tuturor elevilor din Pecica şi satele aparţinătoare, iar cadrelor didactice le doresc putere de muncă și răbdare.  Nu în ultimul rând, mulţumesc părinţilor că depun eforturi majore pentru creşterea copiilor lor!”, ne-a declarat Petru Antal, edilul-şef al oraşului de pe malul Mureșului.

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Felicitări domnului primar Petru Antal, pentru implicare și interes față de copii orașului Pecica și pentru susținerea învățământului local. Un edil pe care și l-ar dori multe comunități din județ.

Comentariile sunt închise.