marți, martie 28, 2023

Primul derby pentru UTA… care e în grila de programe a DIGI fără să fie de acord!

 

UTA e  în grila Digi… deși nu e de acord
Meciul cu CS Mioveni este în grila de program a postului tv Digi, dar clubul arădean preferă în continuare televiziunea locală, care trasmite meciul. În acest sens s-a făcut o adresă către FRF și Digi, prin care se arătă că UTA nu este de acord cu modul în care se împart banii din transmisile tv, fără să se țină cont de de numele echipei, locul în clasament, tradiția și palmaresul.  Astfel, UTA nu a semnat acordul ca Digi să preia meciurile sale de pe teren propriu.

Pe plan sportiv,

UTA are astăzi (marți) ultima ședință de antrenament înainte meciului de la mijlocul săptămânii cu CS Mioveni. Tehnicianul Adrian Mihalcea are conturată în minte formula de start, dar se așteapă și își dorește surpriza de la pregătire care să i îngreuneze mai mult alegerea. Un lucru e cert că are jucători cu experență pe banca de rezerve (Curtuiuș sau Sorin Strătilă), dar și entuziasmul tinerilor. Din păcate, Ștefan Grigorie e încă nerefăcut, Albert Stahl a acuzat ușoare probleme dare v-a fi apt de joc la ora meciului de miercuri, adică 18.00.
„Ne așteaptă un meci greu în fața unei echipe incomode, victoria de la Clinceni rămâne o simplă victorie, dacă nu e dublată de o victorie miercuri. Mioveniul are un început bun de campionat cu toate că a schimbat mulți jucători în vară,au rezultate bune în aceste trei etape. Am studiat echipa adversă cu amănute să putem să câștigăm jocul. Trei puncte mâine, dau valoare punctelor de la Clinceni și continuitate în rezultate. Jocul îmbucurător din ultima etapă ne dă speranțe. Suntem conțtienți și determinați de importanța jocului de mâine. Campionatul nu s-a așezat încă, nu cred că CS Mioveni sunt contracandidată la promovare. În momentul de față, meciul de miercuri e un derby, suntem la egalitate de puncte, au înscris de 8 ori e o echipă ofensivă. Echipa de start o conturăm în funcție de problemele noastre și de adversar. Pentru a câștiga un campionat avem nevoie de un lot puternic, nu doar de o echipă pentru câteva etape. UTA, caută încă un atacant de careu, cu calități și mobilitate pentru a aborda unele jocuri cu unul doi sau trei atacanți, e de părere Mihalcea.

Oaspeții au venit la Arad încă de luni, semn că tratează serios acest joc, se bazează mult pe experiența lui Năstăsie, care înscrie sau dă ultima pasă. E jocul cu amprenta experimentatului antrenor Florin Marin Lipsește pentru jocul de miercuri Ayza.
Vineri, UTA pleacă spre Sibiu pentru meciul programat sâmbătă pe terenul echipei din localitatea amintită, ora de disputare este 12.30 trasmis în direct si pe DigiSport.

Ultimele Știri

Related news