SPORTURI

Problemele de sănătate ale lui Ionuț Popa nu sunt elucidate. „Poate o fi vorba despre pareză pe partea dreaptă, apărută după ce ar fi suferit un preinfarct”

 

Nu mai e un secret pentru nimeni că Ionuț Popa are probleme mari de sănătate, mai îngrijorător este faptul că niciun tratament nu a dat rezultate.

Timpul trece investigațiile se succed, dar rezultatele întârzie să apară. În aceste condiții sfaturi pentru tehnicienii aflați acum pe bancă, sunt tot mai greu de obținut chiar și telefonic, fapt ce până nu demult era o simplă formalitate. Acum, tehnicianul arădean nu e mai mereu disponibil pentru a ajuta măcar cu sfaturi echipa pe care acesta a vrut să o creeze la Arad. Prin intermediul telefonului, în acest retur vocea lui Ionuț Popa s-a auzit în câteva rânduri în vestiar încurajând jucătorii. Mai mult decât atât, a fost prezent la vestiar cu aproximativ o lună în urmă când și-a sărbătorit ziua de naștere. Tehnicienii de pe bancă se sfătuiau cu Ionuț Popa și chiar acesta era cel care alcătuia echipa pe baza referatelor de la antrenamente.

„Poate o fi vorba despre pareză pe partea dreaptă, apărută după ce ar fi suferit un preinfarct”, a apărut în luna februarie zvonistica specifică în astfel de cazuri. Spectroscopia la care a fost supus luna trecută nu a lămurit prea mult situația, Ionuț Popa acuză amețeli și dureri de cap. Are recomandări clare să stea departe de stres și de frig.

În anul 2012 pe când antrena la Iași, tehnicianul arădean a acuzat pentru prima oară astfel de probleme de sănătate și era pe punctul să părăsească atunci echipa. Acum problemele au apărut mult mai agresiv și persistă din toamna anului trecut. La ultima conferință de presă Cristi Păcurar secundul lui Ionuț Popa a avut ochii în lacrimi când a venit vorba despre tehnicianul arădean.

Cosmin Gherman, 17 mai 2019 6:59