Procuror de la Timișoara – lovită cu ambele mâini încătușate de o inculpată, în plină instanță!

În timpul şedinţei de judecată,  procuroarea de ședință  a fost atacată de inculpata căreia tocmai îi înmâna mandatul de arestare

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au dispus, la data de 17 iulie 2016, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpata Nuțu Maria Mirabela sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj judiciar.

Inculpata urmează a fi prezentată în cursul zilei de astăzi, 18 iulie 2016, cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Timişoara.
Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, au rezultat următoarele:
În data de 17 iulie 2016, ora 12:00, la sediul Judecătoriei Timişoara, persoana vătămată, având calitatea de procuror și aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu (susţinerea în faţa instanţei a propunerii de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara într-un dosar penal), a fost lovită cu ambele mâini, ce erau încătușate, în zona feței, de către inculpata Nuţu Maria Mirabela, cercetată în stare de reţinere în dosarul penal menţionat. În aceleași împrejurări, inculpata i-ar fi adresat persoanei vătămate amenințări cu privire la exercitarea unor acte de violență după ce va fi eliberată.

Totodată, cu privire la incident a fost informată conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Timiş, dispunându-se efectuarea de verificări pentru a se stabili dacă lucrătorii de poliție care însoțeau inculpata (aflată în stare de reţinere) au respectat prevederile legale privind procedura de pază şi supraveghere a persoanelor arestate sau reţinute.

Sursa foto: timispress.ro

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6525
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy