sâmbătă, aprilie 1, 2023

Profesorul Gabriel Sala și-a lansat valorosul compendiu de ISTORIA ROMILOR chiar în liceul la care predă

 

În cadrul Liceului Tehnologic de Construcții și Protecția Mediului s-a derulat o inedită lansare de carte, în speță primul compendiu dedicat istoriei romilor, eveniment la care au participat profesori și elevi ai instituției. Titlul lucrării este „Romii în vâltoarea istoriei”, avându-l ca autor pe Gabriel Sala, profesor în cadrul liceului.

La acțiune a participat în calitate de reprezentant al Consiliului Local și consilierul Bogdan Boca. „Cartea a fost editată printr-un proiect finanțat de către Centrul Municipal de Cultură. Cred că o carte de istorie a romilor nu poate fi decât un subiect interesant prin definiție. Consider că și tinerii romi au nevoie de modele pozitive și pe acestea le pot găsi cunoscându-și trecutul. Ca atare mă bucur că un arădean a scris un compendiu de istorie a romilor în care sunt evocate, pe lângă faptele istorice, și o serie de personalități rome din toate domeniile culturale și nu numai”, susține consilierul Bogdan Boca.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Au trecut 20 de ani de când ai zis ca vrei sa scrii o carte despre istoria rromilor și observ ca nu te-ai lăsat. Bravo ție! Succes în continuare!

Comentariile sunt închise.