CAMPANII

PRU – pe cale de dispariție la nivel național. Președintele filialei Arad cere convocarea unui Congres Extraordinar

 

Președintele filialei arădene a Partidului România Unită, Adrian Mureșan, deplânge   situația dezastruoasă în care a ajuns partidul la nivel național. El se simte dezamăgit de lipsa de idei, de viziune și de nepăsare față de viitorul PRU.

Principalul vinovat al situației menționate este, în opinia lui Mureșan, atât președintele Bogdan Diaconu, cât și ceilalți membri ai BPN, cărora li se cere demisia și convocarea unui Congres Extraordinar pentru recredibilizarea PRU. Diaconu e acuzat de către Mureșan pentru marile goluri financiare apărute în visteria partidului precum și pentru lipsa de transparență în exercitarea atribuțiilor de președinte. Surse de la București din interiorul PRU ne-au declarat că ar fi vorba de un prejudiciu de multe sute de mii de lei, bani pentru care nu există justificarea cheltuirii lor.

Mureșan condamnă de aemenea aberația care s-a încetățenit conform căreia PRU ar fi doar Bogdan Diaconu, prin care munca celor din teritoriu este aruncată la gunoi, iar cei care au muncit în județe sunt „scuipați” și sfidați. Președintele PRU Arad ne-a declarat că „alături de alte 36 de organizații din țară, într-un timp foarte scurt, se vor lua hotărîri clare despre ce ar trebui să facem, despre negocierile cu celelalte partide naționaliste și despre ce ar trebui să se întâmple pe palierul naționalist”.

 

Bruno Biringer, 1 martie 2017 11:56