SPORTURI

Remiză cu GOL CIPRI RUS împotriva celor de la Gremio Novorizontino [VIDEO]

 

UTA – Gremio 1 – 1 (0 – 1)

UTA a disputat ieri în Turcia al doilea meci de verificare din stagiul de pregătire din Belek, pe o suprafață bună de joc dar pe un timp cu vânt puternic. Adversara arădenilor a fost selecționata olimpică a brazilienilor de la Gremio Novorizontino.

Roș-albii au  început  meciul în formula: Bolboașă – Tomozei, Melinte, Crișan, Roumpoulakou – Moise, Hrezdac, Miculescu, Ursu, Jebari – Buhăcianu.

Gremio: Joao Vitor – Justen, Adilson, Henrique, Almeida, Leo, Santos, Martins, Fernando, Cristopher, Jackson.

Arădenii au jucat prima repriză contra vântului, dar au beneficiat de trei cornere consecutive.

În minutul 25, Jebari a pătruns în centru și a șutat pe jos de la 20 de metri. Portarul reușind să rețină.

Patru minute mai târziu, Gremio a  deschis scorul printr-un șut la colțul lung în dreapta lui Bolboașă.

Cu cinci minute înainte de pauză, ocazie mare de egalare, vântul a ținut în teren o minge ce trebuia să meargă peste poartă, portarul a respins, Buhăcianu a dat cu capul, mingea a fost respinsă de pe linia porții, a ajuns la Miculescu, care a fost blocat în momentul șutului.

După pauză au rămas la vestiare Bolboașă, Tomozei, Melinte, Moise, Miculescu și Buhăcianu, și au intrat Iacob, Ilie, Pușcaș, Oroian, Ciucur și Ioniță.  Acesta din urmă a avut o mare ocazie în minutul 50, a scăpat singur cu portarul în unghi, dar goalkeeperul l-a blocat și a ieșit doar corner. Câteva minute ofensive pentru UTA, un minut mai târziu,  după o suită de pase în fața suprafeței de pedeapsă, Pușcaș prinde culoar de șut, mingea a  trecut pe lângă poartă.

Șutul lui Hrezdac la rădăcina barei a fost deviat în lovitură de colț, Simo execută și din nou resping brazilienii într-un nou corner.UTA a obținut al treilea corner consecutiv. Crișan a reluat centrarea puțin peste transversală.

În minutul 58, Iacob a driblat în afara propriului careu un brazilian, a degajat puternic pentru Ursu, dar portarul lui Gremio a fost mai rapid și a ajuns primul. Cu 30 de minute înainte de final au ieșit Simo, Jebari și Hrezdac, au intrat A. Rus, C. Rus și Isac.

Deschis de Ilie în minutul 65, Ciucur a tras puțin peste poartă.

După ce a obținut un nou corner, Ursu i-a lăsat locul în teren lui Bustea. Din cornerul amintit, Pușcaș a reluat cu capul din 8 metri peste poartă. Două minute mai târziu corner, iar Pușcaș a reluat pe lângă vinclu. În minutul ,Cipri Rus l-a deschis pe Ioniță, acesta i-a întors mingea, șutul s-a dus pe lângă poartă, prevestind golul din minutul 76. Arădenii au recuperat o degajare a portarului brazilian, Oroian a centrat în fața porții, acolo a apărut Cipri Rus, care a marcat, 1-1. Din minutul 77 Oroian și Crișan au ieșit, au intrat Pașcu și Gavrilă.  Cu două minute înainte de final A. Rus a pasat bine pentru Ioniță, șutul lui a fost scos de portar de lângă bară.

„Mă bucur că a intervenit această modificare în programul nostru, nu a fost nicio fisură sau vreo lovitură de teatru, dar am considerat că putem juca împotriva unei echipe de alt profil, cu jucători tehnici, rapizi și foarte motivați. Din păcate, sau poate din fericire, am primit azi o lecție despre ce înseamnă fotbalul jucat „cu foame”, cu ambiție și determinare duse la maxim chiar și intr-un meci amical. Rezultatul contează mai puțin, important este să înțelegem cu toții că această perioadă este extrem de importantă din toate punctele de vedere, dar mai ales în ceea ce privește modul de abordare al momentului, în așa fel încât să ne putem construi un viitor frumos. Sunt concluzii de tras după acest meci, ca după fiecare meci de pregătire, de altfel, sunt și anumite semne de întrebare care se ridică, însă le vom regla pe toate. Mai avem șase zile de cantonament, încă două jocuri-test în compania unor adversari puternici și sper să putem bifa toate obiectivele noastre din această perioadă”, a declarat Laszlo Balint la finalul partidei cu Gremio Novorizontino.

Golul lui Ciprian Rus – postare de pe pagina de facebook a clubului:

UTA 1-1 Gremio Novorizontino / Gol Cipri Rus

Golul marcat de Cipri Rus în amicalul cu Gremio Novorizontino. #DoarUTA

Publicată de UTA Arad pe Sâmbătă, 8 februarie 2020

Foto: captură

Cosmin Gherman, 9 februarie 2020 10:30

uta-gremio