Acasă SPORT Rezultate meritorii pentru ÎNOTĂTORII MASTERS ai CSM Arad, la Bekescsaba și Timișoara

Rezultate meritorii pentru ÎNOTĂTORII MASTERS ai CSM Arad, la Bekescsaba și Timișoara

Concursurile de la Bekescsaba - „Memorialul Gaspar Ervin” 2022 și  „0,5 Aqua Challenge” Timișoara 2022 au audus rezultate meritorii pentru înotătorii masters ai CSM Arad

0
Înot Master CSM Arad

Concursurile de la Bekescsaba – „Memorialul Gaspar Ervin” 2022 și  „0,5 Aqua Challenge” Timișoara 2022 au audus rezultate meritorii pentru înotătorii masters ai CSM Arad.

Astfel, la Bekescsaba, în Ungaria, a avut loc a XXIII-a ediție a ,,Memorialului Gaspar Ervin”,

după o pauză de doi ani (datorită situației pandemice), unde au concurat sportivi din Ungaria, România și Slovacia.
Înotătorii arădeni au obținut următoarele rezultate: Norbert Rusu a obținut medalia de bronz în probele de 200 m bras, 100 m spate, 50 m spate și pe cea de argint în probele de 50 m bras, 200 m mixt, 100 m fluture și 100 m bras. Georgescu Vladimir a reușit să scoată din apă patru medalii de bronz în probele de 100 m spate, 100 m liber, 400 m liber și 50 m liber. Karpati Adalbert a câștigat medalia de aur în probele de 50 m fluture și 100 m liber. Vălan Cristian și-a adjudecat medalia de bronz în probele de 400 m liber și 50 m liber. Mladin Cristian s-a remarcat în probele de 200 m bras și 50 m fluture, unde a câștigat medalia de bronz iar Nagy Csaba a câștigat medalia de argint în cadrul probei de 50 m fluture.

Echipa de ștafetă a CSM Arad, în proba de 4X50 m liber, în formula Mladin C., Georgescu V., Rusu N. și Karpati A., a obținut medalia de argint.

De asemenea, la Timișoara, a avut loc un concurs de înot cu specific anduranță, intitulat „0.5 h Aqua Challenge”,

unde înotătorii arădeni au obținut rezultate notabile. Astfel, Cristian Vălan a obținut medalia de aur, Mihai Timofte pe cea de argint, iar Valentin Retezar a reușit o clasare pe locul patru, fiecare la categoria sa de vârstă.

Exit mobile version