sâmbătă, mai 28, 2022

Richard Filaret s-a retras. Mulţumim „Rici” pentru tot ce-ai făcut pentru UTA! Succes în continuare!

 

Arădeanul Richard Filaret, un jucător crescut la Atletico, și unul dintre cei mai vechi şi loiali componenţi ai echipei UTA, a ales, în această iarnă, o altă carieră profesională. Mulţumiri lui „Rici” pentru toată perioada petrecută alături UTA şi urări de succes pe noul drum!

Richard Filaret a început fotbalul la 7 ani, sub comanda lui Alexandru Meszar, făcând parte dintr-o generaţie cu George Ţucudean, Dumitru Copil sau Florin Purece. Fundaşul s-a orientat spre o altă carieră profesională, iar, recent, a aflat că a luat cu brio examenele şi a fost nevoit să ia o alegere destul de dureroasă pentru el: să renunţe la fotbal. La doar 27 de ani, pe care îi va împlini pe 29 ianuarie, şi-a reziliat contractul cu echipa fanion a Aradului. Chinuit de accidentări în acest sezon, Richard Filaret a fost integralist într-un singur meci în prima parte a sezonului actual, în UTA – Chindia, scor 2-1. A fost ultimul meci pe teren propriu al UTA-ei în 2017 şi ultimul pentru Filaret în cariera de fotbalist profesionist.

Așa cum era de așteptat clubul UTA și jucătorul Alin Buleică au ajuns, pe cale amiabilă, la o înțelegere de încheiere a colaborării. După încheierea primei părţi a sezonului aflat în curs de desfăşurare, UTA s-a despărţit de Mevlan Adili, Bujamin Asani, Alin Cârstocea, Daniel Florea, Cristian Scutaru, Paul Păcurar, Tomas Švedkauskas, Hanson Boakai, Mădălin Ciucă şi Alin Buleică. În afară de Adili, restul fuseseră aduşi special pentru acest sezon, pentru a pune umărul la promovare, obiectiv deja compromis după 21 de etape. Peste exact o lună de zile, pe 24 februarie 2018, se reia sezonul în liga secundă – dacă vremea va permite, când la Arad vine Academica Clinceni.

Ultimele Știri

Related news