luni, februarie 6, 2023

Robert Șiclovan, tânărul dansator din Curtici în a cărui salvare am crezut cu toții, a pierdut lupta cu boala. Avea doar 16 ani…

 

A luptat pentru viața lui până în ultima clipă. Avea doar 16 ani și era un dansator al Clubului Dum Dance Team.

Din nefericire, astăzi, la ora 11:00 m-a sunat Adelina, un suflet bun, care cu o voce tristă mi-a dat cumplita veste: Robert a murit !

Am simțit preț de câteva minute, o durere mare în suflet. Un alt copil a plecat dintre noi. Despre Robert Șiclovan am aflat în luna mai,  că avea cancer. Atunci, împreună cu persoane apropiate mie am reușit să strângem bani pentru el, bani care au fost donați de părinții Grădiniței „Bambi” din Arad. Atunci, speram ca operația să-l ajute și Robert să se facă bine.

Robert este acum un îngeraș printre îngeri și va veghea asupra părinților lui, care trec prin momente cumplite. Dumnezeu să le mângâie rănile din suflete și să le aline durerea.

Robert, somn lin, îngerașule! Dumnezeu să te odihnească în pace!

***

Critic Arad a mediatizat cazul lui Robert, sperând, odată cu familia, prietenii și colegilor care s-au strâns în jurul cauzei sale, să se facă bine.

Dumnezeu să-l odihnească.

Condoleanțe familiei…

Articole asociate:

[ACTUALIZARE] Campania „Împreună pentru Robert” A REUȘIT: s-au strâns cei 56.000 de Euro pentru operația vitală a dansatorului, iar adolescentul va pleca în Israel

Eveniment caritabil dedicat cauzei adolescentului din Curtici a cărui boală s-a complicat: ÎMPREUNĂ PENTRU ROBERT – duminică, la „Diverti Junior”

Zâmbete colorate, suflete adunate pentru sănătatea lui Robert, de 1 IUNIE, la Grădinița BAMBI [FOTO]

 

Ultimele Știri

Related news