luni, februarie 6, 2023

[RUBRICI] HATER DE BUCALE: HoroscoPUL Azi, mâine, poimâine și-n vecii vecilor (18+)

 

Berbec

Nu este momentul să te ocupi exagerat de mult cu anumite treburi mărunte fără importanţă. Canalizează-ți energia înspre cretinul ăla de la etajul 4 care spune că-l doare-n pulă și de Mega Catedrală și de Mega-Moschee. Păi futu-i morții mă-sii de necredincios vândut musulmanilor, degeaba a acceptat Constantin Brâncoveanu să-i fie omorâți copii și el să fie decapitat în loc să-și dea averea? Ca să vină acum spurcații ăștia și pe el să-l doară în pulă?

Taur

Ai ocazia să te faci remarcat. Acceptă cu încredere colaborările ce ţi se propun. Nu contează că vin din partea PNL, PSD, PMP sau M10, ăsta-i anul tău, bagă-ți pula-n toți și fă ceva să-ți fie bine. Plus că la anul dă ăla mic bacul și dracu’ știe dacă-l trece fără tine primar.

Gemeni

Nemulţumirile pe care le ai pot duce la discuţii obositoare şi pot fi exagerate.Dar nu e cazul să le faci uitate. Ce dacă popa a spus la slujbă că Dan Teodorescu e un eretic jegos? Ție îți place melodia și nu ești deloc mulțumit că a fost ștearsă de pe youtube. Muie Grigore Leșe!

Rac

E posibil să ajuţi pe cineva să rezolve nişte probleme cu care se confruntă de mai multă vreme. Tariful va fi cel standard, 30% din datorie, da’ distracția va fi priceless. Pentru orice necaz apelați la Fane Cleștișor înaintea dușmanilor voștri!

Leu

Te frământă nişte probleme cu care te confrunţi în ultima perioadă, dar acestea nu sunt atât de grave cum ţi se par. Ce dacă ai lăsat-o borțoasă pe proasta aia și ce dacă tac-tu nu-ți mai dă bani de când a aflat că ai fost exmatriculat din facultate? Important e că ai început tratamentul pentru hepatită, erai cam descumpănit când a ieșit pozitiv testul HIV, keep it up!

Fecioară

Eşti ceva mai agitat şi nu prea ai stare. Sunt o mulţime de treburi de făcut, dar te copleșesc. Oare jegu’ ăla a umblat la material? Păi să nu-ți bagi pula-n mă-sa? Cumperi de la el de 2 ani și să umble cu șpârle d-astea? Data viitoare când îl suni la 3 noaptea să îți dea pe datorie tre’ neapărat să-i bați obrazul.

Balanţa

Activităţile în care eşti implicat te solicită mai mult decât în mod normal. E cazul să discuți cu impresarul să-ți mărească procentul, oricum nu ai avut niciodată probleme și, efectiv, protecția lui e zero. Ar merge și un concediu, în Norvegia, păcat că partenerul tău e ateu.

Scorpion

Urmează o perioadă ceva mai lejeră, mai plăcută şi liniştită. Aveai nevoie de ea după tot efortul depus în tabăra de antrenament. După cum a spus și Amir al-Mu’minin Calif Ibrahim în discursul final: e nevoie de odihnă înainte de a purcede la împărăția lui Allah în compania celor 72 de fecioare.

Săgetător

Vei avea nişte discuţii aprinse cu un coleg de serviciu, dar acestea se vor finaliza într-un mod care te favorizează. Oricum nu verifică nimeni niciodată debaraua aia în care l-ai depozitat. Iar faptul că l-ai înfășurat în vată de sticlă denotă un spirit de observație ascuțit. Nu se vor atinge nici șoarecii de el, să-i aducă-Doamne ferește!-vreo ureche prin birou.

Capricorn

În această perioadă ai nevoie de calm şi înţelepciune. Și mult bulan, să moară mama! Păi dacă găsesc procurorii arhivele alea din 2005-2012 ai belit pula, fratele meu. O să joci table cu Dan Diaconescu.

Vărsător

Relaţia cu cei din jurul tău evoluează cum nu se poate mai bine. Ieri asistenta ți-a adus o cană de ceai în plus și medicul a spus că de săptămâna viitoare o să ai voie la aer juma’ de oră pe zi dacă nu mai latri la clanța ușii.

Peşti

Unele discuţii în contradictoriu cu cineva apropiat îţi produc o stare de iritare. Deși e posibil ca starea de iritare să fie de la curva aia de acum 3 zile. Cine pula mea te-a învățat să dai la buci fără cauciuc, idiotule? Roagă-te să fie doar sculament.

Ultimele Știri

Related news