ȘTIRI

Să le ținem pumnii „Muschetarilor Roboticii” de la Liceul Național de Informatică Arad, care vineri vor participa la finala pe ţară a competiţiei „BRD First Tech Challenge”

 

Reprezentanţii Liceului Național de Informatică Arad vor participa vineri, 23 martie, la finala pe ţară a competiţiei „BRD First Tech Challenge”.

Este vorba despre 18 elevi pasionaţi de robotică. Ei sunt coordonaţi de prof. Romana Sălăjan, prof. Florin Feher și prof. Diana Rus şi ajutaţi de tehnicianul Peter Ştefan de la CET Arad.

Împreună, au reuşit să construiască un robot cu care au trecut de faza regională de la Timişoara (vezi video, jos!) şi s-au calificat în finala de la Bucureşti.

Întregul liceu, în frunte cu prof. Maria Pașcalău, directorul unităţii de învăţământ, le este alături în încercarea de a câştiga şi finala pe ţară a concursului.

Întreaga echipă „Muschetarii Roboticii” a ţinut să-i mulţumească lui Sergiu Bîlcea, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, pentru implicarea sa în ceea ce priveşte transportul concurenţilor la Bucureşti.

Critic Arad, 21 martie 2018 8:05

Muschetarii-Roboticii-2Muschetarii-Roboticii-1

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/criticar/public_html/wp-includes/functions.php on line 3783