Să nu credem cumva că nu lucrează, Cionca se laudă anticipat cu faptul că „ la finalul anului mizăm pe obținerea autorizației de construcție la Complexul Matern-Pediatrie”

Iustin_Cionca

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Iustin Cionca: „La finalul anului mizăm pe obținerea autorizației de construcție la Complexul Matern-Pediatrie”

Complexul Matern-Pediatrie, care va fi construit de Consiliul Județean Arad, a ajuns în faza de finalizare a evaluării în vederea desemnării proiectantului câștigător pentru Documentația Tehnică în vederea obținerii autorizației de construcție, proiectul tehnic și detaliile de execuție, respectiv asistență tehnică din partea proiectantului pe durata execuției lucrărilor.

„Ne dorim ca la finalul anului să avem și autorizația de construcție, ca în primăvara anului viitor să putem începe, efectiv, lucrările. Suntem presați de termenul scurt, în anul 2026 Complexul Matern-Pediatrie trebuie finalizat”, a precizat președintele Consiliului Județean Arad.

Consiliul Județean Arad a obținut finanțare prin PNRR pentru construirea Complexului Matern-Pediatrie, estimat la 115 milioane de euro.

 

Biroul de presă al CJA

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6528
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy