Front 7 ȘTIRI

Săptămâna și… sinuciderea din DEPRESIE. Lorens Chepețan, un tânăr de 30 de ani din Pecica a fost găsit spânzurat de un nuc

 

Sinuciderile pe fondul unor depresii de neînțeles în altă cheie decât „ca urmare a unor factori externi” nu îngrijorează autoritățile publice, deși în județul Arad au atins cote alarmante, de necomparat statistic cu nicio altă perioadă, cel puțin postdecembristă.

Lorens Chepețan este „victima săptămânii în curs”, tânărul care abia schimbase prefixul (a împlinit 30 de ani pe 27 martie) fiind găsit spânzurat sâmbătă dimineața  de un nuc pe malul Mureșului, la Pecica, în zona numită „Prunduri”, după ce și-a „făcut felul” vineri noaptea.

Cazul seamănă izbitor cu cel al congenerului Andi Szarvak, care exact în urmă cu o săptămână și-a pus capăt zilelor în exact același fel, în Pădurea Ceala. Nici în acest caz nu există o explicație… logică.

Certificatul medico-legal s-ar putea să nu reveleze nimic important care să-l fi condus pe tânăr la gestul extrem – ca și în toate celelalte cazuri, de altfel!

Lucian Valeriu, 20 mai 2018 12:42