duminică, noiembrie 27, 2022

SARA GHEORGHE ANTONIA, elevă a Liceului de Arte „Sabin Drăgoi” – câștigătoarea Bursei de Excelență acordată de Clubul Rotary Arad-Cetate

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Clubul Rotary Arad-Cetate a derulat Proiectul Bursa de Excelenţă Rotary Arad Cetate, în valoare de 1000 EURO. Bursa de excelență a urmărit identificarea, susţinerea, dezvoltarea şi promovarea tinerilor cu domiciliul în Județul Arad care au obținut rezultate deosebite în diverse domenii.

În urma evaluării celor 2 candidaturi depuse, comisia de evaluare a decis acordarea bursei candidatei SARA GHEORGHE ANTONIA, elevă a Liceului de arte Sabin Drăgoi, dar și a Școlii Johann Sebastian Bach din cadrul Universității de Muzică și Arte din Viena (MDW), Austria, percuționist în cadrul Orchestrei de Tineret a României, cu rezultate remarcabile la faze zonale și naționale ale Olimpiadei de interpretare instrumentală.

Cităm din eseul motivațional depus:

Consider că muzica este o expresie a geniului și a creativității extraordinare a omului și că are rolul de a îmbogăți și înfrumuseța viața umană. Din acest motiv, cred că menirea mea ca artist este ca în primul rând să transmit corect mesajul compozitorilor pieselor pe care le interpretez, să încânt publicul printr-o tehnică ireproșabilă și să îmi pun amprenta asupra acestor piese într-un mod care să creeze o emoție artistică puternică și de durată. Aș dori să-i fac pe oamenii care formează publicul meu să simtă că primesc ceva de la compozitor și de la mine, ca interpret. Simt nevoia să fac lumea mai bună și mai fericită prin muzică și artă”.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news