marți, decembrie 6, 2022

Schimbare de comandant la Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu”

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Astăzi, 21 noiembrie, în Cetatea Aradului, cazarma Batalionului 191 Infanterie „Colonel Radu Golescu”, în prezența colonelului Cornel Traian Scurt, comandantul Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan”, locotenent-colonelul Ioan Sorin Semeniuc a predat comanda și Drapelul de Luptă al unității, locotenent-colonelului Cristian Țecu.

Ceremonia a debutat cu primirea raportului de către comandantul Brigăzii 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” , colonel Cornel Traian Scurt, urmată de intonarea Imnului Național al României.

În cadrul ceremoniei s-a dat citire ordinelor de numire în funcție ale celor doi ofițeri, precum și a principalelor repere ale carierei noului comandant. Finalul activității a fost marcat prin defilarea militarilor arădeni.

„Noul comandant, locotenent-colonelul Cristian Țecu,

este absolvent al Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, în anul 2004 și al masterului „Conducere Interarme Forțe Terestre”, organizat la Universitatea Națională de Apărare „Carol I” din București, în anul 2017“, a declarat Octavian Corbei.

Pe parcursul carierei, ofițerul a participat la misiuni în teatrele de operații din Afganistan, Irak și Kosovo și a îndeplinit diverse funcții de comandă și conducere în cadrul Batalionului 26 Infanterie „Neagoe Basarab” – Scorpionii Roșii, precum și în cadrul Centrului Național de Instruire Întrunită „Getica”.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news