sâmbătă, aprilie 1, 2023

Școala de Modeling ANGELS organizează, în luna noiembrie, noi cursuri de modeling

 

Copiiilor și adolescenților cu vârsta cuprinsă între 4  și 20 de ani sunt invitați să învețe, să se joace și să experimenteze tainele care se află în spatele practicării modelingului si fotomodelingului, în a IX-a promoție a cursurilor de modeling Angels, un proiect deja cu tradiție.

Cursurile de modeling sunt organizate de agenția de manechine și fotomodele aradeană Angels Events și Asociația Angels Organization și adună sub aceeași umbrella următorii profesioniști din urmatoarele domenii: Diana Redei– Make-up artist oficial Miss Arad ; Cătălin Brie– Hair stylist oficial Miss Arad; Radu Ostafi– Fotograf Profesionist; Bianca Tirsin– Manechin, Miss Top Model; Miss Arad 2015; Miss Supranational Romania 2017; Bianca Petre– Profesor de balet; Adela Raut Czebely– Psiholog, Managementul emotiilor , comunicare non-verbala, atitudine. Cursanții vor învața de la aceștia cum să-și pună în valoare potențialul nativ.

Proiectul se întinde pe o perioadă de 8 săptamani, și include formarea teoretică (seminariile săptămânale a cate 2 ore) și practică (2 sedințe foto și minim o prezentare de modă).

 După finalizarea cursurilor de modeling, absolvenții vor avea șansa de a practica noțiunile învățate prin intermediul participării la castinguri, prezentări de moda, ședințe foto , reclame comerciale, concursuri de modeling și de frumusețe, sub îndrumarea agenției Angels Events Models.

Cursurile vor avea loc în incinta Clubului Sportiv Royal Dance Sport Arad (Bdul. Iuliu Maniu nr 17-21).

Pentru înscrieri, sunați la numărul de telefon 0742531043.

Detalii și informații suplimentare despre înscriere sunt disponibile pe  scoalademodeling.blogspot.ro

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news