joi, decembrie 8, 2022

Se „cârpesc” și cosesc 16 tronsoane de DRUMURI în Județ. Vezi calendarul lucrărilor în săptămâna 24-28 iulie

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Calendarul lucrărilor la drumurile judeţene în săptămâna 24 – 28 iulie

Consiliul Judeţean Arad  anunţă executarea unor lucrări de întreţinere şi reparaţii pe mai multe sectoare de drumuri judeţene.

În cadrul programului de lucrări care vizează întreţinerea infrastructurii rutiere a judeţului, în această săptămână au fost demarate o serie de lucrări de modernizare, reabilitare, reparaţii sau lucrări de întreţinere. Se desfăşoară lucrări de modernizare pe DJ 790 Şofronea – Zimand Cuz. Drumurile judeţene pe care s-au demarat lucrări de întreţinere sunt: DJ 793 Sintea Mare – Cermei  (Sector Criş), DJ 708A Tauţ – Dud (Sector Ineu) şi DJ 793 Cermei – Vasile Goldiş (Sector Ineu).

Au fost demarate lucrări de întreţinere ale drumurilor pietruite şi de reparaţii la poduri şi podeţe. Lucrări de întreţinere drumuri pietruire au loc pe drumurile judeţene 708 Dieci – Revetiş,  respectiv 763A Târnăviţa – Hălmăgel, în timp pe DJ 708 şi DJ 792 Almaş – Dieci se efectuează lucrări de reparaţii şi revopsire parapeţi la poduri şi podeţe.

În perioada 24.07 – 28.07.2018 se execută lucrări de estetică rutieră, lucrări ce vizează cosirea vegetaţiei pe 16 tronsoane de drum judeţean, după cum urmează:

DJ 709J Variaşu Mic – Turnu –  Pecica

DJ 709J Nădlac – Peregu Mic – Pecica

DJ 709D DN 7- Semlac – Şeitin – Nădlac

DJ 709E Pecica – Pod Mureş – Sânpetru German

DJ 682 Arad – Felnac – Lim. Jud. Tm

DJ 682M Munar – Mănăstire Bezdin

DJ 682K DJ 682 – Mănăstire Bodrog

DJ 682G Şagu – Cruceni

DJ 682A Cruceni – Firiteaz

Sector Ineu

DJ 709 Pîncota – Seleuş

DJ Cermei – Lim. Jud. BH

DJ 792 Seleuş – Ineu

DJ 792A Bocsig – Lim. Jud. BH

DJ 793A Beliu – Hăşmaş – Cărand

DJ 793B Beliu – Archiş

DJ 793 Cermei – Beliu

 

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

2 COMENTARII

  1. … oare de ce 709 nu se consideră și drumul dintre Seleuș și Șicula ? Acest traseu se poate folosi pt. încercarea Jeep-urilor și a altor mașini de teren, noi sau seconhand, chiar dacă destinația inițială ar fi fost alta.. Propun redenumirea acestuia cu un nume potrivit și mai frumos : ”Un drum uitat ” , caracteristic oricăror vremelnice conduceri politico/administrative. Apare totuși pe Google :
    http://www.distanta.com/Seleus/Sicula

  2. Modernizare DJ790,Sofronea-Zimand Cuz este o gluma proasta,de ce nu se specifica lungimea totala a drumului,care este de aproximativ sase km,de ce sa modernizat doar opt sute de metri,care coincide pana unde este construita o Pensiune ,niste vile ale unor ….”muncitorii”,si cu statia I.T.P,,gurile rele spun ca I.T.Pul este al lui Fufezan,daca nu a fost doar un interes intreb,de ce nu sa inceput modernizarea de la Sofronea spre Zimand Cuz,sau din Utvinis spre Zimand Cuz?

Comentariile sunt închise.