luni, martie 27, 2023

Se cer explicații la nivel PARLAMENTAR Companiei Naționale de Investiții privind modernizarea stadionului UTA și a noului bazin de polo

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Deputatul Adrian Todor cere CNI explicații privind modernizarea stadionului UTA și noul bazin de polo

Deputatul PSD Arad Adrian Todor a solicitat conducerii Companiei Naționale de Investiții, prin intermediul unei întrebări adresate în Parlamentul României, să dea explicații cu privire la stadiul în care se află noul bazin de polo și lucrările la stadionul UTA, două proiecte finanțate de CNI în municipiul nostru.

„Compania Națională de Investiții derulează câteva proiecte extrem de importante în municipiul Arad: construcția unui nou bazin de polo, în cadrul programului „Bazine de înot“, „Modernizare instalaţie de nocturnă şi alimentare cu energie electrică la Stadionul UTA” şi „Lucrări de amenajare gazon, instalaţie de încălzire şi instalaţie irigare Stadionul UTA”.

Bazinul de polo trebuia dat în folosință, inițial, în decembrie 2016, iar ulterior în decembrie 2017, nefiind respectate cele două termene. Am solicitat CNI să-mi comunice când se va finaliza această investiție și motivele care au dus la întârzieri de peste un an de zile.

Legat de proiectul de modernizare a stadionului UTA, administrația locală acuză faptul că, deși Compania Națională de Investiții s-a angajat să realizeze instalația de nocturnă și gazonul, instalațiile de irigații și încălzire, acest lucru nu s-a întâmplat, motiv pentru care investițiile respective au fost cuprinse în bugetul municipiului Arad pe anul 2018. Am solicitat celor de la Compania Națională de Investiții să-mi comunice dacă CNI a renunțat la finanțarea acestor investiții, iar în cazul în care răspunsul este negativ, să precizeze când se vor realiza aceste investiții și motivele pentru care lucrările nu au fost încă demarate“, declară deputatul PSD Adrian Todor.

Biroul de Presă al PSD Arad

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news