joi, mai 19, 2022

Se fac angajări serioase la Inspectoratul de Jandarmi Arad

 

Compartimentul Informare, relaţii publice şi cu publicul al IJJ Arad  anunță un concurs de ocupare a nu mai puțin de 8 posturi – patru de ofițer și patru de subofițeri, din surse externe.

Comunicat:

Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad desfășoară, în această perioadă, activități de recrutare, din sursă externă, în vederea ocupării prin concurs a patru posturi de ofițer și patru de subofițer.

Posturile de ofițer sunt în specialitățile: informatică, juridic, administrare patrimoniu imobiliar și armament, geniu-chimic iar posturile de subofițer sunt în specialitățile ordine publică și pază.

Datele privind condițiile de recrutare, documentele necesare înscrierii, bibliografia și tematica de concurs și termenele până la care se pot depune cererile de înscriere, se pot obține contactând Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Jandarmi Județean Arad, în localitatea Vladimirescu, strada Jandarmeriei, nr. 1-3, la telefon 0257.514922 și de asemenea, accesând pagina de internet www.jandarmeriaarad.ro.       

 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Deşi am avut nenumărate posibilităţi să mă fac vânător, mi s-a părut că este o practică aproape inumană. Eu am avut tangenţă cu armele. Mi s-au oferit chiar cadou, arme de vânătoare dar le-am refuzat. …. Am fost la vânătoare de copil, ca gonaci, sau să car vânatul (iepuri, fazani, prepeliţe) şi mi s-a părut că se comit crime. Am scris într-o carte de a mea despre o vânătoare de „nalt nivel”, când un ied de căprioara rănit, plângea efectiv ca un copil, şi s-a dus în faţa puştii unui vânător, care i-a curmatsuferinţa prin împuşcare. ……. Finalul din Moartea căprioarei a lui Labiş :
    „Tu, iarta-mã, fecioara – tu, caprioara mea!
    Mi-i somn. Ce nalt îi focul! Si codrul, ce adânc!
    Plang. Ce gandeste tata? Mananc si plang. Mananc! „

Comentariile sunt închise.