Se trag la sorți cei trei judecători care vor face parte din B.E.C.-ul alegerilor parlamentare din 6 decembrie

Intrare Tribunal

 

[COMUNICAT  DE  PRESĂ]

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Tribunalului Arad este abilitat să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

În conformitate cu prevederile art. 13, alin. 2 din Legea nr. 208/2015, privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente, cu modificările şi completările ulterioare  şi prevederile Hotărârii Guvernului nr. 745 din data de 03.09.2020, pentru aprobarea calendarului acţiunilor din cuprinsul perioadei electorale a alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din anul 2020, vă aducem la cunoştinţă că reprezentanţii mass-media, reprezentanţii partidelor politice precum şi orice persoană interesată, sunt invitaţi să participe la tragerea la sorţi, a celor trei judecători din cadrul Tribunalului Arad care vor face parte din Biroul Electoral de circumscripţie  Arad, ce se va constitui cu ocazia organizării şi desfăşurării alegerilor pentru Camera Deputaţilor şi Senat din data de 06 decembrie 2020.

Tragerea la sorţi va avea loc vineri, 25 septembrie 2020, ora 09:00, la sediul Tribunalului Arad, B-dul Vasile Milea, nr. 2-4, Judeţul Arad, în şedinţă publică, la Sala festivă, aflată în incinta Palatului Justiţiei, la etajul I şi va fi efectuată de către Preşedintele Tribunalului Arad.

***

Având în vedere starea de alertă pe teritoriul României, cu respectarea măsurilor care se aplică pe durata acesteia, pentru prevenirea și limitarea răspândirii virusului SARS-COV-2, se va limita prezența persoanelor și anume: reprezentanţii mass-media, reprezentanţii partidelor politice, precum şi a altor persoane interesate care participă la tragerea la sorţi.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Arad;
Vicepreşedinte Virgiliu Flavius Bradin  

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6529
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy