POLITICE

Sebastian Bălțat – un om de afaceri respectat, care își propune să aducă fairplay-ul din mediul privat în Consiliul Local Municipal

 

Mă numesc Bălțat Sebastian Dușan și sunt născut la data de 12 04 1973 . Sunt arădean provenit dintr-o familie veche, cu rădăcini genealogice în cartierul Gai de sute de ani.
În 1995 am fost prima generația de absolvenți ai Universității de Vest „Vasile Goldis” – Facultatea de drept.
În 1997, am deschis deschis magazinele de materiale de constructii BlackMAX,  iar în 2004 am început să construiesc fabrica de polistiren de la iesirea spre Zădareni  – o investitie de 3,5 mil€, având 100 angajati . În 2008, am  vândut majoritatea pachetului de acțiuni si am adus în Arad firma de logistică Duvenbeck, cu care am lucrat până în 2019,  când mi s-a încheiat contractual de colaborare,  iar în  prezent sunt managerul aceleiasi firme, dar având un client contractual pentru dezvoltare pe piața din România – Termaflex fiind  lider european în țevi preizolate și materiale termoizolatoare.
Nu am lucrat decât în sectorul privat, avand 25 de ani de experiență managerială, iar explicația candidaturii mele pe lista unui partid aflat, în județul nostru, de 16 ani în opoziție, e motivată de marile nemulțumitri cu care se confruntă mediul privat local.
Voi încerca din răsputeri să ajut acest segment, poate cel mai important din punct de vedere al dezvoltării unui oraș și, așa cum am făcut în toată cariera mea, nu mă voi lăsa învins de cei care și-au propus să arunce Aradul într-o tristă și nedreaptă mediocritate.

Critic Arad, 19 august 2020 8:52