joi, septembrie 29, 2022

Sebastian Bulumac se întoarce la serviciul său privat, dar rămâne apropiat mediilor civice și politice

 

Într-o conferință de presă susținută astăzi în calitate de „loc 2” în preferințele electoratului la alegerile locale din Aradul anului 2016, Sebastian Bulumac a ținut să mulțumească arădenilor care i-au acordat încrederea şi i-a asigurat că va duce acest proiect mai departe, poate sub forma unei platforme civice care va avea ca scop reconstrucția Aradului. Sebastian Bulumac i-a invitat pe toți arădenii care cred în proiectele propuse de el să se alăture în următoarele zile acestei inițiative.
Candidatul independent susţinut de PSD, dar şi de societatea civilă şi alte partide a subliniat faptul că proiectul propus arădenilor s-a dovedit alternativa corectă, dovadă fiind numărul mic de voturi obținute de ceilalți candidați ai partidelor politice sau candidați independenți fără susținere politică. De asemenea, a reafirmat faptul că, în baza procentelor obținute de contracandidații lui Gheorghe Falcă s-a demonstrat că printr-un proiect comun al întregii opoziții ar fi fost posibilă câștigarea alegerilor, chiar în contextul derulării acestora într-un singur tur.

„Nu doresc să intru în niciun partid. Dar, în acelaşi timp, cred că societatea românească are nevoie atât de partide noi, cât şi reformarea actualelor partide, pentru că noi, ca şi societate, nu putem avea încontinuu nemulţumiri şi aşteptări de la clasa politică, dar, în acelaşi timp, să continuăm să blamăm pe oricine face pasul spre politică. Eu, începând de mâine, voi reveni la firma pe care o conduc de 13 ani, îmi voi relua activitatea din mediul privat, dar voi fi în permanenţă în contact şi dialog cu cei care m-au susţinut. Din partea mea, pentru moment, nu există niciun fel de tentaţie din punct de vedere politic, voi rămâne independent“, a declarat Sebastian Bulumac în conferința de presă pe care o puteți urmări integral (16 minute și 34 de secunde) cu un CLICK AICI. 

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news