SEDIU NOU îi trebuia Primăriei Tîrnova ca să funcționeze. Îl va avea…

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Simona Stan (PNL): „Comuna Tîrnova are multe proiecte în derulare”

Printre multele proiecte derulate în comuna Tîrnova se numără și construcția unei noi clădiri pentru comunitate, unde va activa primăria locală:

„Comuna Tîrnova beneficiază, potrivit programului PNDL II din cadrul Ministerului Dezvoltării, de finanțarea construirii unui nou sediu pentru primărie. Contractul de finanțare a fost semnat în cursul lunii decembrie 2017, dupa care a urmat procedura de licitație pentru proiectarea și execuția obiectivului.
A fost desemnată câștigătoare o firmă din București, termenul de execuție al lucrărilor fiind de 12 luni, începând din luna august 2018, când a fost semnat contractul între minister și comuna Tîrnova.
Valoarea proiectului este de 1.733.465 lei, din care 116.798 lei reprezintă cofinanțarea cu care participă comuna din bugetul local. Nădăjduim că inaugurarea noului sediu al primăriei Tîrnova va avea loc în 2019, cu ocazia sărbătorii comunei, în ziua de Rusalii” declară Florin Farcașiu, primarul comunei Tîrnova.

„În calitate de consilier județean mă bucură faptul că localitățile din județul Arad se dezvoltă și desfășoară proiecte pentru comunitățile lor. Nu este o surpriză faptul că în Tîrnova se pune accentul pe dezvoltare, iar pentru asta îl felicit pe domnul primar Farcașiu. Știu cât de greu este să câștigi finanțare pentru astfel de proiecte, dar mai ales cât de multă muncă este nevoie pentru implementarea lor. Asteptăm cu nerăbdare finalizarea proiectului, dar și a celorlalte care se află în desfășurare” declară Simona Stan, consilier județean PNL.

„Tîrnova avea nevoie de o clădire nouă a primăriei și era timpul ca guvernul să deschidă o pârghie pentru realizarea acestui obiectiv. Mai sunt multe aspecte ce necesită îmbunătățiri nu doar în Tîrnova, ci în toate localitățile din județ. Munca noastră, a liberalilor este perpetuă și are ca scop îmbunătățirea calității vieții cetățenilor județului nostru” declară Cristian Urzică, consilier județean PNL

Facebook Comments Box
Despre Critic Arad Articolele 6514
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

6 Comentarii

  1. Sediu nou ? Da , nu mai încape fundul lui Farcașiu în jilțul actual? De ce nu face tîmpitu ăla asfalt pe străzi și canalizare ca în lumea civilizată ?Tîrnova este ultima comună din județ deși e mare și bogată…încă dar de mai rămîne Farcașiu un mandat vor seca și izvoarele din pădure că pădurea a început de mult procesul de evaporare. Simona Stan ar trebui să tacă măcar că e penibilă cu astfel de comunicate legate de Tîrnova.De unde scoate Farcașiu banii pentru co-finanțare(țeapă) la proiect ? Da poate sta și aia 10 ani neterminată ca școala proștilor de Agrișeni.

  2. Uauuuu ! Alt rahat …tip Farcasiu. Păi bostanu ăsta nu e în stare să facă un trotuar prin Tîrnova , dar să cofinanțeze un proiect !! El deja a și scanat prin ochiul minții cam cît ar putea putea pune deoparte din suma proiectului.La furtul pădurilor îl ajută aghiotantiul lui Mica Mircea , la fel ca în campania electorală (și să spună domn Mica că nu-i adevărat…) așa că rămîne să se specializeze în proiecte ….că tot nu făcu nici unul de cînd e primărel. Îl și văd ce fălos ar fi la inaugurare acolo…înainte de pensionare , mai repede nici într-un caz , cu măreața realizare de la Tîrnova. Hei… papagal îmbîrligător, nu te mai lăuda cu nimicuri că te rîd și cîinii de pe șanțul SMT-ului din Tîrnova.

  3. Vai de noi cu Tîrnova cu tot. Măi ,,ASFALT-TANGO,, fă tu proiecte pe drumuri că ai cele mai rele drumuri din județ. Apa și canalizarea lipsesc total , la fel ca și străzile asfaltate.Ai făcut un pic de asfalt electoral la adunările pocăiților sa te voteze iar , că în rest ești de rîsul tuctanilor din ,,Cotul Donului gi lă Tîrnova,,. Auzi la Fleoșcuță…face primărie nouă la putorile alea de acolo din primărie că dacă îți trebe o adeverință te reprogramează să vii după ea peste o săptămînă. Doamne scapă-ne și pe noi de tine Farcașiule … că blăstăm ești pă comună.

  4. Nu de sediu nou al primariei au nevoie cetatenii comunei Tirnova.Au nevoie de apa curenta,trotuare,canalizare,drumuri asfaltate,iluminat public.Orice om din comuna,nu ar fi de acord cu asemnea investitie care doar este folosita de primar doar pentru a toca banii comunei si nu pentru ca ar fi o investitie necasara si folositoare comunei. Dar consilierii primarului care s-au obisnuit sa bea si sa manince la valaul,voteaza la ordinul primarului si doar in interesul lor. Ar fi nevoie de o gradinita noua,europeana,pentru copilasii nostri sau o sala de sport a scolii din Tirnova,tot pentru copilasii nostri sau de alte utilitati pentru populatie.Voua nu va este frica de Dumnezeu!Nu stiu cat o sa va mai rabde nici Dumnezeu si nici cetatenii comunei Tirnova.

  5. Târnova este ultima comună din județ la capitolul investiții, ultima care nu are apă curentă, canalizare sau alte utilități, ultima în care se trăiește ca în Evul mediu – și nu e nici un fel de exagerare în ceea ce spunem. Ne uităm la comune mici, situate în zone defavorizate, care au taxe și impozite mai mici decât la noi – și vedem cum primarii acestora știu să acceseze câte un proiect european, cu sate care – ceea ce noi abia visăm! – au străzi asfaltate, apă curentă și canalizare, parcuri și sistem de colectare al deșeurilor…

    În comuna în care nimeni nu are voie să respire fără semnul Atotputernicului, trebuie să avem curajul măcar să ne întrebăm public: oare acestui primar, nesimțit de longeviv față de incompetența sa, nu îi este totuși rușine de oamenii comunei care l-au votat, de ceilalți primari ai comunelor mici?! Vorba unui coleg de partid, care, sătul, a izbucnit într-un mediu public: „Tovarășe primar, lasă dezmățul de la Căsoaia și apucă-te și fă măcar un proiect European, măcar cât să vadă domnii de la „Județana de Partid” că faci și matale ceva, acolo, că de când ești primar nu se vede altceva în urma ta decât o nenorocire continuă și un privitivism nerușinat.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.
I accept the Privacy Policy