ȘTIRI

SEGAFREDO și-a deschis o terasă ilegală în curtea de pe strada Cloșca, nr. 1. Tu, dacă nu ești „prieten cu maimuța”, ai voie maxim s-o frecventezi (cu MASCĂ) – ocazie cu care poți să și duci GUNOIUL!

 

Ieri (duminică, 16 august), pagina de facebook Segafredo Zanetti Espresso Arad anunța că „Ne apropiem de ora 20:00…Ora la care deschidem terasa interioara Segafredo! De azi va asteptam cu toate bunatatile noastre si in curtea interioara, intr-o atmosfera mai intima dar la fel de primitoare! Va asteptam cu drag conform programului, cu toate masurile de siguranta necesare si cu un spatiu generos.”…și toate ar fi fost „bune și frumoase” dacă acest demers ar fi fost legal!

Anunțul era unul cinstit… o reclamă firească la o afacere din care gustă mulți arădeni, dacă domnul (nu ținem minte cum îl cheamă… pentru noi, toți ăștia încadrându-se la categoria „macaronari” – adică „niște bagabonți care trăiesc din țepe cu macaroane” – fără niciun accent xenofob!) patron, ar fi anexat la discretele fotografii cu mese, scaune, scumieră și tapet cu bucsuși, și o AUTORIZAȚIE de FUNCȚIONARE pentru terasa aia, ACORDUL cu SEMNĂTURILE VECINILOR… blurate, fie… dar măcar așa, cum facem noi acum, când prezentăm acest act, semnat de arhitectul-șef al municipiului:

Din acest act reiese că nu doar că n-are nimic – dar nici măcar nu a cerut: l-a durut în banană pe domnul Frapino (sau cum) și și-a făcut terasă în curtea comună!

N-a anexat nimic pentru că nu există asemenea autorizații și nici acordul vecinilor nu există.
Și din moment ce a sfidat legile rutiere, construindu-și terasa în mijlocul drumului, în mijlocul Aradului, pe pista de biciclete…

 

…tu crezi că se-ncurcă să-și facă terasă interioară fără să-și întrebe vecinii?!

Tu poți asta la tine-n Bujac?!
„Poți pă dracu!”

Nici măcar gunoiul nu și-l duc… și ăștia chiar FAC GUNOI!

„În Arad așa își lasă gunoaiele în plin centru patronii unei cafenele de cică „fitze”.
Domnule primar al Aradului, eu zic să faceți și rondul de zi pe strada Cloșca, poate așa aflați cum se deschide o terasă fără aprobarea Primăriei Arad.
Și cum este posibil ca într-o zi de duminică să stea liniștite în așteptare gunoaiele, pe domeniul public al orașului?!” – este postarea de ieri a unei vecine care, iată, are curajul să-și asume identitatea, luptându-se (alături de mulți alții, de altfel) cu „prietenii macaronari” ai lui Bibarț (publicăm dezmințirea, dom` primar… numai să ne-o trimiteți!):

In Arad asa isi lasa gunoaiele in plin centru patronii unei cafenele de cica "fitze".Domnule primar al Aradului eu zic sa faceti si rondul de zi pe strada Closca, poate asa aflati cum se deschide o terasa fara aprobarea Primarie Arad. Si cum este posibil ca intr-o zi de duminica sa stea linistite in asteptare gunoaiele, pe domeniul public al orasului?!

Publicată de Rusalina Chesa pe Duminică, 16 august 2020

…de unde deducem încă o dată că merită făcut un serial cu prietenii acestei maimuțici căruia i s-a urcat puterea la cap și, iată, deranjează circulația inclusiv prin curțile oamenilor… că-s mulți, cunoscuți și „bazați”, așa că ar fi păcat să nu-i facem și mai celebri!

 

Lucian Valeriu, 17 august 2020 8:32

segafredo-carosabilsegafredo2segafredo-terasasegafredo1segafredo