CAMPANII

Sergiu Bîlcea (PNL): „5000 de arădeni au semnat deja pentru construirea parcării subterane din Piața Avram Iancu”. ÎN FAPT… NICI 200!

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Sergiu Bîlcea (PNL): „5000 de arădeni au semnat deja pentru construirea parcării subterane din Piața Avram Iancu”

La doar o săptămână de la începerea campaniei inițiate de către PNL Arad privind construirea parcării subterane în Piața Avram Iancu, peste 5000 de arădeni s-au alăturat acestui proiect și au semnat petiția atât în format fizic, cât și electronic:

Voința arădenilor privind proiectul parcării subterane este un semnal clar, care trebuie respectat atât de partidele politice care se opun, mă refer aici la PSD-ALDE, cât și la politicienii social-democrați care încearcă din răsputeri să blocheze acest proiect.

Suntem convinși că pe parcursul campaniei, care va continua și în săptămânile viitoare, se vor alătura tot mai mulți arădeni care își doresc să sprijine proiectul de construire al acestei parcări.

Din nefericire, cei din PSD continuă să demonstreze că nu sunt capabili să lase deoparte interesele și ordinele politice pentru binele întregii comunități. Au votat de patru ori împotriva acestui proiect în ședințele Consiliului Local Municipal și au lansat numeroase declarații defăimătoare, mincinoase în spațiul public într-o încercare disperată de a stopa realizarea acestei construcții.

Pe această cale îi invit, din nou, pe arădenii care consideră oportun acest proiect să semneze petiția online, accesând link-ul https://www.petitieonline.com/  declară Sergiu Bîlcea, președintele Organizației Municipale a PNL Arad.

Departamentul de Comunicare al PNL Arad

N.RED: Accesând linkul indicat de Bîlcea, observăm că până la această oră sunt exact 183… deci nici vorbă de 5000:

Critic Arad, 16 aprilie 2018 5:48

10C280F8-8E07-4E81-BFB5-B5FB8F4D7FFC