ADVERTORIAL

ShopNQ – Toate uneltele de care ai nevoie! De luni, 10 Mai, într-o nouă locație în Arad

 

Începând de luni, 10 Mai 2021, ShopNQ Arad  vă așteaptă într-o nouă locație în Arad, Calea Zimandului, Km 5 (lângă reprezentanța Suzuki Arad). Noul showroom vă întâmpină cu o gamă variată de produse, scule-unelte-șuruburi, o cafea savuroasă și o parcare generoasă!

ShopNQ – de peste 10 ani oferă soluții complete în materie de scule și unelte profesionale, dezvoltându-se  alături și pentru comunitatea locală.

ShopNQ este o afacere românească de succes și furnizorul tău de încredere a echipamentelor și utilajelor tehnologice, pentru domeniul industrial și al construcțiilor.

Plasând inovaţia pe primul loc, ShopNQ reuşeşte prin cercetare şi dezvoltare să aducă noutăţi tehnologice prin care să vină în întâmpinarea nevoilor clienților.

ShopNQ este o companie specializată în comerțul cu amănuntul și en-gros, atât offline ( în showroom-ul din Arad, Calea Zimandului, Km 5 ) cât și online, accesând Shopnq.ro   sau SculeAZ.ro.

DE CE SĂ ALEGI SHOPNQ atât în magazinul fizic cât și în cel online?

Pentru CALITATE. Calitatea produselor livrate urmare a unei selecții atente a furnizorilor, precum și prestarea de servicii cu profesionalism, constituie instrumentele cele mai eficace ale strategiei firmei ceea ce motivează o politică coerentă, orientată spre succes.

Pentru PROMPTITUDINE. Facem orice este posibil ca produsul dorit să ajungă la tine în cel mult 48 de ore dacă plasezi o comandă online iar, în cazul în care ai întrebări, consultanții tehnici nu te vor lăsa niciodată să aștepți un email sau telefon mai mult de 60 de minute.

Pentru PREȚURI MICI. Am învățat de-a lungul celor 10 ani de activitate că într-o relație comercială nu doar vânzătorul trebuie să iasă în câștig. Pentru noi, nu profitul este cel mai important ci satisfacția clienților mulțumiți și care se întorc după ani și ani la noi.

 

 

Critic Arad, 7 mai 2021 12:32

https://centaur.ag/wps/antibiotics/