Front 7 ȘTIRI

Și-a tras poze cu Nuțu Cămătaru însuși… dar nu i-a folosit la nimic: arădeanul Bogdan „Bobiță” Zorilă a fost reținut în Ungaria și arestat la Timișoara pentru ALBA-NEAGRA (citește TÂLHĂRIE!)

 

Nici alba-neagra nu mai e ce-a fost… „în România nu se mai pune problema; în Spania, Germania, Austria sau Italia s-au prins toți… faci foamea în benzinării și îți pune interdicție când te prinde, că te bagă direct la tâlhărie. În Anglia… stai cuminte. În Nord, să nici nu-drăznești! Mai e de tras prin Slovacia, Cehia, Slovenia… dar dacă te prind ăia, te bat  nu numai polițiștii (bat polițiștii sloveni de te caci pe tine!), dar și tot autocarul îți dă de behăi!” – după cu ne-a povestit un… dirijor„Pe unul de-al nostru l-au băgat în spital cu mâinile, nasul, buza și-un picior rupte… inclusiv babele din autocar au participat la gangbang” – am aflat din mai multe surse… inclusiv de pe facebook, unde la un moment dat se constituiseră grupuri de „Victimele tâlhăriei ALBA-NEAGRA” gen, pe „țări, orașe, ape, munți”, unde se postau filmulețe la greu cu scene din autocare, filmări de pe camerele benzinăriilor și comentarii de n-ai tu atâta tupeu să le dai like, darămite să le semnezi. Grupurile s-au „vărsat”… cum era de anticipat încă de crearea lor… sau au devenit într-atât de secrete încât nici măcar hackerii nu mai dau de ele.

Noi avem salvate câteva… după concediu de ocupăm de ele… dar până atunci e demn (sanchi) de reținut că (re)numiții Bogdan Zorilă, zis „Bobiță” (din Arad) și Marian Pătrașcu (din Timișoara… deci nu ne interesează) au fost reținuți într-o benzinărie de lângă Szeged, unde, în disperare de cauză dar mai ales de bani, au practicat alba-neagra… ceea ce în ungurește se traduce juridic în  „rabló”… adică, bă, rablo, treci la pușcărie, pe românește. Polițiștii unguri i-au dus la arestare la Curtea de Apel Timișoara direct („să nu se-ncurce cu ei pe-acolo”), s-a emis mandat european de arestare, iar judecătorii de drepturi și libertăți le-au dat – „logic!” – 30 de zile de arest.

De Pătrașcu ăla, cum am zis, nu ne interesează – avem noi destui interlopi vecini de bloc, de stradă, de cartier, de mai multe cartiere, de sat și de oraș lângă noi, încât să mai importăm subiecte! -, dar Bogdan Zorilă ăsta e un personaj interesant! La el pe profil zice că-i profesor de sport și că a terminat la „Goldiș”. Să-mi bag piciorul: ce dracu de profesori de sport dă „Goldiș”-ul ăla de au poză-cover pe facebook cu Nuțu Cămătaru și-i bate poliția din Slovenia, îi fugărește până-n Ungaria, unde acolo mai comit o tâlhărie că n-au bani nici să se-ntoarcă acasă?! – îți vine să-ntrebi din prima.
Cu cine fras` ați făcut voi box, fraierilor?! – vorba unui bătăuș…
Cu Nuțu Cămătaru, bag sama…

Radu Pandelea, 29 iunie 2018 7:57

6CBC2F10-0B92-448A-922E-7774925A3598bogdan-zorilaZORILAzorila-bogdan