joi, decembrie 1, 2022

Simte-te ca-n city break în orașul tău! 3 locuri din Arad unde poți ajunge cu Uber 

Pe măsură ce vara se instalează, vremea plăcută de afară ne oferă ocazia perfectă pentru plimbări locale.

Fie că locuiești în Arad de când te-ai născut sau abia ce te-ai mutat în oraș, acesta merită să fie explorat dintr-o perspectivă nouă, precum fac numeroșii turiști care vizitează împrejurimile.

Serviciile de ridesharing sunt soluția perfectă care ne permite să ne relaxăm și să admirăm împrejurimile în condiții de siguranță.

Din fericire, Arad este un oraș plin de locuri care merită vizitate și pe care le-am recomanda oricărui turist.

Cum ar fi să devenim turiști în propriul oraș pentru un weekend? Mai ales acum, când ne bucurăm de o reducere pe aplicația Uber, lansată de curând în Arad.

Până pe 5 iunie, folosește codul HELLOARAD pentru 4 curse UberX gratuite, pentru până la 11 lei reducere/călătorie. Adaugă codul în secțiunea Wallet a aplicației din meniul de sus și fi gata de cursă.

Așadar, unde mergem?

1. Cetatea Aradului

Fără doar și poate, fortăreața cetății Aradului este unul dintre cele mai apreciate și vizitate locuri din oraș.

Finalizată în 1783, cetatea ne permite să ne întoarcem în timp și să experimentăm pe viu istoria bogată a orașului. Construită sub forma unei stele de șase colțuri și prevăzută cu trei rânduri de cazemate subterane, cetatea este o mărturie incredibilă a trecerii timpului și o destinație locală perfectă pentru o după-amiază însorită.

2. Biserica Roșie

Biserica Roșie este unul dintre principalele lucruri de văzut în Arad. Fie că locuiești acolo, fie că ești în vizită, nu poți trece fără să-i admiri măreția și frumusețea. Clădirea este construită în stil neogotic, cu turnul principal înalt de 46 metri.

3. Castelul Regal din Săvârșin

O clădire importantă din punct de vedere istoric, Castelul Regal din Săvârșin este un proiect unic în țară. Construit în stil neoclasic, locuința a fost așezarea rurală preferată a familie regale a României.

Dacă alegi să călătorești cu Uber pentru a ajunge într-una dintre destinațiile tale preferate din Arad, e important să știi de măsurile de siguranță luate de companie, care au ca prioritate facilitarea unei experiențe plăcute pentru toți utilizatorii.

De-a lungul anilor, Uber a implementat o serie de măsuri pentru siguranță în timpul curselor:
  • Acces la informații despre șoferi – pasagerii pot vedea informații precum marca și modelul mașinii, numărul de înmatriculare, dar și rating-ul șoferului
  • Numere de telefon anonime – pentru ca tu să poți comunica în cel mai sigur mod posibil cu șoferii
  • Șoferi licențiați și autorizați – Toți șoferii parteneri îndeplinesc standarde de calitate înaltă pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor
Nu-i așa că ți-am făcut poftă de o plimbare?

Bucură-te de orașul tău alături de Uber, și descoperă-l în întregime fără să pierzi prea mult timp pe drum! Nu uita de codul de reducere valabil până la data de 5 iunie!

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news