luni, februarie 6, 2023

„Social thriller in USA”! Clovni ucigași terorizează populația atacând mai ales copii. Majoritatea celor prinși sunt, la rândul lor, elevi!

 

Statele Unite ale Americii au fost luate cu asalt de clovni desprinşi parcă din filmele de groază, care sperie şi ameninţă copiii, urmăresc şi atacă oamenii pe stradă, punând autorităţile în alertă.

Autorităţile din peste 30 de state americane se confruntă de mai bine de un an cu o problemă serioasă – dar în ultima perioadă fenomenul înregistrează o creștere îngrijorătoare a cazurilor (vezi video) – după ce au primit numeroase plângeri din partea unor oameni terorizaţi de clovni cu măşti groteşti care manifestă comportamente ciudate şi adesea violente. Fenomenul bizar a luat naştere vara aceasta, luând o amploare impresionantă în ultimele săptămâni, stârnind panică naţională. Clovnii înfricoşători au băgat spaima în locuitori prin apariţii fantomatice pe străzi, sub poduri, în păduri, urmărindu-i până acasă şi chiar atacându-i.

Copiii sunt cei mai afectaţi de situaţie, clovnii ameninţând cu moartea elevii mai multor şcoli prin intermediul reţelelor sociale

Anumiţi elevi au primit mesaje, fiind întrebaţi dacă „sunt gata de joacă“, înainte să fie ameninţaţi cu moartea, iar poliţiştii din Georgia au spus că au primit mai multe plângeri din partea unor copii care au spus că nişte clovni au încercat să-i atragă în păduri. O femeie din Kentucky a declarat că a fost atacată de un bărbat cu mască de clovn, luptându-se cu el pentru scăpa, iar alta din Colorado a fost urmărită seara până acasă de un clovn care se holba la ea, iar lista poate continua.

Autorităţile americane au făcut deja numeroase arestări, mulţi dintre cei prinşi fiind elevi

Mai mult, o fetiţă de 13 ani a fost arestată după ce i-a scris pe internet unui clovn să-i omoare profesorul. Poliţiştii din Arkansas iau ameninţarea în serios, declarând că nu se arată îngăduitori faţă de nicio persoană costumată în clovn. Astfel de cazuri au fost semnalate şi în Marea Britanie. Un clovn a fost arestat zilele treute, iar deja o parte din clovni care tulbură liniştea publică au fost reținuți și puși sub supraveghere.
O isterie în masă a fost declanşată în Pennsylvania, mii de studenţi pornind la vântătoare de clovni, alergând pe străzi „înarmaţi“ cu rachete de tenis, bâte de baseball şi crose de hochei, după ce trei clovni au fost văzuţi în campusul Universităţii Statului Pennsylvania, potrivit Mirror.

Fenomenul a dat naştere speculaţiilor potrivit cărora ar fi vorba de o farsă pusă la cale de fanii teribilişti pentru promovarea reecranizării filmului horror „It“ (2017), inspirat de romanul lui Stephen King, sau a filmului „31“ (2016) al lui Rob Zombie, în timp ce alţii cred că este o strategie de marketing pentru dispozitivul de realitate virtuală proiectat de Google, toate având ca punct comun clovnii malefici.

Despre Coulrofobie

Aparent, un clovn inspiră veselie şi bună dispoziţie, dar imaginea lui are efecte ciudate asupra unor oameni, producându-le nelinişte sau chiar panică. Mulţi copii se sperie de clovni, dar sunt şi adulţi care au o adevărată fobie, numită în acest caz coulrofobie, caracterizată printr-o frică iraţională, foarte puternică, asociată deseori cu unele traume din copilărie. Copiii care au în jur de doi ani reacţionează foarte rău când văd un corp uman asociat cu o figură neobişnuită. Oamenii consideră că un zâmbet este ceva pozitiv, plăcut, dar o persoană care râde mereu nu e considerată normală. De aceea, un clovn cu un râs pictat mereu pe faţă pare să ascundă ceva, iar acest lucru produce nelinişte. Cu toate acestea, comunitatea clovnilor fioroşi se apără, spunând că sunt doar „neînţeleşi“.

Bloodyelmore, unul dintre membri comuninăţii, a declarat pentru „The Daily Beast“ că deşi oamenii cred că sunt nişte criminali, majoritatea clovnilor doar se simt bine să aparţină unui grup şi se distrează pe această temă. „Oamenii de obicei se sperie sau încearcă să ne urmeze. E distractiv şi devine un hobby de zi cu zi“, a spus el.

Foto: buypanicdisorderpill.com

 Video: Fox News via YouTube

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news

1 COMENTARIU

  1. Da aveți dreptate ieri seara la ora 00:50 a apărut trei clovni infricasotori în fata noastra dar noi nu neam speriat se uita ciudat la noi și au incept sa ne alerge fiind ca era la 10-15 metri de noi noi nu am fugit am stat pe loc și pe prietenul meu la înjunghiat cu cuțitul atunci neam speriat și am început sa fugim și în drum ce fugeam am ajuns pe o autostrada și a dat o mașină peste celalalt prieten al meu eram 3 eram eu și doi prieteni asa și pe băiatul acela la înjunghiat și al doilea a dat mașină peste el și a murit am mai fugit 10-12 metri și am dat de secția de politie și am fost salvat nu voi uita asta niciodată acest moment sa petrecut în statele unite ale americe

Comentariile sunt închise.