SPORTURI

Socodor și Vânători sunt primele finaliste ale Cupei Satelor la Fotbal UNDER 13

 

Semifinala a fost supervizată de vicepreședintele Andras Mako, coordonatorul de proiect din partea AJF Arad și care ne-a declarat după terminarea evenimentului: „A fost o semifinală reușită, peste 40 de copii care au participat au fost primiți cu banane și dulciuri de către gazdele foarte primitoare de la Socodor, domnul primar Jura, domnul viceprimar Teorean, președintele ACS Socodor, Petre Crișan, și antrenorul echipei de fotbal ACS Socodor, Tibor Darazs și de bucătarul ˝Remi˝ Hamza. Din păcate, cei de la Târnova, prin vocea profesorului Ovidiu Morar nu au onorat cu participarea pe motiv de efectiv de jucători și transport corespunzător. Apreciem efortul celor de la Hălmagiu, antrenorului Cosmin Groza și copiii, care au pornit de la 7 dimineața parcurgând 130 de km până la Socodor pentru a fi prezenți la competiție. În rest totul a fost perfect, mulțumesc gazdelor și ne pregătim de cea de-a doua semifinală, pe 1 noiembrie.”

Cealaltă semifinală va avea loc joi, 1 noiembrie, la Horia și va opune echipei gazdă formațiile: Secusigiu, Săvârșin și Șimand. Dacă vremea va permite, cele patru teamuri calificate vor disputa ultimul act în luna noiembrie. Dacă nu, campioana o vom afla în primăvara anului 2019.

Lotul echipelor calificate

Lotul echipei Socodor: Popa Rareş, Stanciu Raul, Rogojinaru Filip, Chiş Damian, Călău Cristian, Buliga Laurenţiu, Şipoş Vlad, Simeny Alexandru, Barani Răzvan, Susan Alexandru, Palfi Alexandru, Ulici Andrei, Rus Denis şi Bojan Daniel. Antrenor:Tibor Darasz.

Lotul echipei Vânători: Covaci Cristian Ronaldo, Moise Adrian, Covaci Adrian Nicodin, Covaciu Teofil Ioan, Lingurar Ioan Cristian, Lingurar Claudiu, Covaci Simone Petru, Covaci Iosif Cornel, Mermezan Mihai Florin, Bumbe Emanuel si Gui Valentin Eugen. Profesori: Szabo Edith, Roșca Mihaela și Pop Gheorghe.

Rezultate:

Socodor – Târnova 3-0

Vânători – Hălmagiu 3-0

Târnova – Vânători 0-3

Socodor – Hălmagiu 6-0

Târnova – Hălmagiu 0-3

Socodor – Vânători 2-0

Clasament

  1. Socodor 9 pct.
  2. Vânători 6 pct.
  3. Hălmagiu 3 pct.
  4. Târnova 0 pct.

Cosmin Gherman, 5 noiembrie 2018 6:38