sâmbătă, aprilie 1, 2023

„Șoimii Lipova” și-au deschis aripile spre baraj

 

Șoimii Lipova este campioana sezonului fotbalistic 2016 -2017. Gruparea a învins în ultima rundă a sezonului tocmai formația din localitatea vecină, Păulișana Păuliș. În fața a puțini spectatori, pe o caldură toridă, pe suprafața sintetică Șega, unde gazdele își joacă meciurile de pe teren propriu, emoțiile s-au risipit încă din minutul 5. În cazul unui pas greșit al gazdelor, gruparea din Chișineu Criș ar fi ajuns în postura de campioană, aceasta fiind campioana de toamnă! Scorul de azi ne scutește de cronică, remarcăm totuși că gruparea din Păuliș este una tânără ce nu era cotată cu șanse în această ligă. Excepție  de reținut, portarul Ionel Dulhaz, care la 43 de ani și cu o carieră în spate în diferite eșaloane, nu a pus mănușile în cui!

La finalul meciului, scor 7- 1, (4 – 0), a urmat hora bucuriei. La Criș se înscria cam în aceleași minute cel puțin în prima parte, dar numele campioanei se contura pe arena Șega.

În urmă cu câțiva ani la Lipova se reînființa Șoimii, sau Strungul așa cum a mai fost ea denumită cu ani în urmă, dar o echipă cu tradiție în fotbalul arădean. Renăscuți din nimic, Șoimii au promovat an de an până când au ajuns să bată la porțile promovării în liga a treia din România. Și a curs multă șampanie imediat după ultimul fluier al arbitrului și nelipsita horă a bucuriei.

Premierea a fost făcută de către Adrian Lucaci, președintele AJF, însoțit de Vasile Rad observatorul jocului. Au arbitrat Radu Bîtea, Emil Arsa, Remus Naghi

Dar să dăm cezarului ce e al cezarului, lotul de jucători, în ordinea efectuării premierii: Cătălin Bujor, Florin, Trifoi (portari) – Marius Blăguescu, Emanuel Pantea,  Robert, Ally Tombaye Kalvin, Mădălin Tomiță,  Marcel Bercu, Ioan  Pascu, Adrian Piț, Robert Kocsis, Simion Andrei, Paul Cotoc, Gherghel Iosif, Attila Bier, Sergiu Popa, Vlad Filimon, Andrei Vasinc, Gheorghe Orza, Kevin Tabalka, Alexandru Tomuț.

Primar Mircea Jichici

Staff tehnic:

Radu Pop – Președinte

Antrenor Principal, Flavius Sabău

Antrenor secund, Claudiu Trif

Asistent medical Alina Trif

Ultimele Știri

Related news

2 COMENTARII

  1. Ceea ce voi scrie vreau sa o luati ca o gluma . Am sa pretind un miel asa cum se procedează când votezi pe cineva . Numele meu este Radu Pop nu Radu Bob. Dar puteti sa-mi spuneti oricum doriti atat timp cat echipa prezidată de mine rămâne tot acolo sus pe primul loc . O duminică superba sa aveti

Comentariile sunt închise.