joi, iulie 7, 2022

Spectacol emoționant de Crăciun oferit de copiii cu cerinte educative speciale

 

Proiectul „Crăciunul în mâinile tale” a ajuns la ediția cu numărul cinci …

… Astăzi, 19 decembrie 2017, marea sărbătoare a Crăciunului a luat o altă nuanţă în cadrul proiectului mult îndrăgit ,,Crăciunul în mâinile tale” – ediţia a V-a organizat de prof. Costin Carmen de la Liceul Teoretic ,,Adam Muller Guttenbrunn” din Arad, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi şcolile incluzive şi speciale din municipiul Arad :Liceul cu Program Sportiv, Şcoala Gimnazială „Ilarion Felea”, Școala Gimnazială „Iosif Moldovan”, Colegiul Tehnic de Construcţii şi Protecţia Mediului, Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă, Şcoala Specială „Raza de soare”.

O nuanţă caldă în care sunt incluse emoţii, cântece, colinzi şi poezii, chiar şi dansuri care ne aduc bucurie şi lumină în suflet pregătindu-ne de marea Sărbătoare a Naşterii Domnului Isus Hristos.

Proiectul ajuns un eveniment anual din preajma Crăciunului la care participă în număr mare elevii cu cerinţe educative speciale din şcoli speciale şi şcoli incluzive din municipiul Arad.

Anul acesta un număr de 60 de elevi şi 30 de cadre didactice au petrecut momente frumoase cântând colinzi, spunând poezii şi oferind invitaţilor momente artistice deosebite.

Amintim Banda ,,Iosif Moldovan” a şcolii ce îi poartă numele, condusă de domnul prof. Gavra Cosmin, Trupa de dans popular a Centrului Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Arad, prof.coord. Iercoşan Silvia, Balaş Terentie, Peia Ana. Eleva Pop Maria Ayana de la Liceul Pedagogic „Dimitrie Ţichindeal” din Arad a cântat şi a dansat alături de copii şi părinţii prezenţi la eveniment.

Proiectul are invitaţii pentru extinderea la nivel naţional, anul acesta alăturându-se alţi sponsori, pe lângă sprijinul anual oferit de Asociaţia Părinţilor a Liceului Teoretic „Adam Muller Guttenbrunn” din Arad, care au şi-au adus contribuţia la buna desfăşurare a acestui eveniment şi au reuşit să aducă bucurii copiilor prin surprizele dulci aduse de Moş Crăciun.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news