ȘTIRI

Știi ce TREBUIE înlocuit de urgență în Arad? BORDURILE trebuie înlocuite! Primăria își cere scuze, dar a început o amplă campanie în acest sens [FOTO]

 

[COMUNICAT DE PRESĂ] Străzi în lucru

Bulevardul Vasile Milea, dar şi străzile Simion Popa şi Constantin Brâncuşi  sunt în lucru zilele acestea. Temperaturile pozitive înregistrate în această perioadă permit înlocuirea bordurile vechi cu altele noi. După ce acestea vor fi puse pe poziţie, se va trece la refacerea carosabilului, prin înlăturarea asfaltului vechi şi turnarea de covor asfaltic nou, însă aceste lucrări sunt programete în momentul în care sunt îndeplinite condiţiile meteo favorabile.

Vă reamintim că atât Bulevardul Vasile Milea cât şi străzile Simion Popa şi Constantin Brâncuşi  au fost programate pentru lucrări de reabilitare în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală. Reabilitarea constă, în principal, în refacerea covorului asfaltic, înlocuirea bordurilor şi ridicarea la cotă a canalizărilor şi gurilor de scurgere, precum şi reabilitarea căilor de acces şi a trotuarelor.

Deocamdată se pot executa numai lucrările de înlocuire a bordurilor, ritmul acestora fiind adaptat condiţiilor meteo.

Pe acestă cale dorim să ne cerem scuze pentru disconfortul creat în zonele respective!

Biroul de presă al Primăriei Municipiului Arad

Critic Arad, 10 februarie 2018 11:44

vasile-mileavasile-milea-3vasile-milea-2simion-popasimion-popa-3simion-popa-2brancusibrancusi-3brancusi-2