sâmbătă, aprilie 1, 2023

Supercupa României – CFR Cluj vs. Sepsi OSK – se va juca pe arena „Francisc Neuman”

Supercupa României va reprezenta primul eveniment cu sistem VAR (arbitraj video) din România

Federația Română de Fotbal:

Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal a aprobat în, 1 iunie, data, locul și ora de disputare a Supercupei României.
Astfel, Supercupa României, ediția 2022, se va desfășura la Arad, pe arena „Francisc Neuman”, în data de 9 iulie 2022, de la ora 20:30.

În partida care marchează deschiderea sezonului 2022/2023 se vor întâlni campioana din acest sezon, CFR Cluj, și câștigătoarea Cupei României, Sepsi OSK.

Stadionul are o capacitate de 12.600 de locuri și primul meci disputat cu spectatori a avut loc în 2021: finala Cupei României feminin, partidă în care s-a implus U Olimpia Cluj, în prelungiri, 1-0.

Primăria Arad:

„În urma discuțiilor purtate între președintele FRF, Răzvan Burleanu și primarul municipiului Arad, Călin Bibarț, s-a luat  în calcul posibilitatea ca  Arena Francisc Neuman să găzduiască Supercupa României, ediția 2022. Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal  a aprobat miercuri 1 iunie 2022, data, locul și ora de disputare a Supercupei României.

Astfel pe 9 iulie 2022, ora 20:30, CFR Cluj Cluj, câștigătoarea celui de-al cincilea titlu la rând în Liga 1, o va confrunta pe Sepsi Sfântu Gheorghe pe una dintre cele mai frumoase arene din țară.”

Sistemul VAR, în premieră

Supercupa României va reprezenta primul eveniment cu sistem VAR (arbitraj video) din România. În sezonul 2022-2023 se impune ca la toate meciurile din Liga 1 să se utilizeze această tehnologie  Sistemul VAR a fost implementat în toate campionatele importante din Europa încă de acum două-trei sezoane, greşelile de arbitraj scâzând considerabil.

Critic Arad
Critic Aradhttps://criticarad.ro/
Cotidian din Arad cu prima aparitie in 8 aprilie, 2016, cuprinzând știri, reportaje, investigații de presa, opinii, pamflete, sport si publicitate

Ultimele Știri

Related news