SPORTURI

Suporterii lui ACS Poli sar în sprijinul lui Ionuț Popa făcând apel la fani să contribuie pentru a-l ajuta în lupta cu boala

 

Ionuţ Popa este grav bolnav. De la începutul lui martie, carismaticul tehnician se confruntă cu probleme mari de sănătate, iar medicii nu i-au pus încă un diagnostic clar. De fapt, primele simptome cu migrene puternice au apărut în noiembrie anul trecut după meciul de la Ploiești când UTA a trecut pe lângă victorie, o ratare uriașă a lui Janos, lucru ce l-a scos din minți pe tehnicianul arădean. Lucrurile s-au agravat în scurt timp ”Popică” abia mai vorbea și nu reuşea să își miște un ochi. S-a crezut că a fost vorba de un infarct sau un AVC dus pe picioare, însă rezultatele ulterioare nu au confirmat ipoteza. Cert e că starea tehnicianului, ultima oară la UTA, s-a înrăutăţit, iar fostul secund al tehnicianului, Cristian Păcurar, a dat ultimele informaţii: „A fost la 5-6 doctori, la Timişoara, Arad, Iaşi, Budapesta, şi nimeni nu i-a dat de cap problemei„.

„Fostul nostru antrenor, Ionuţ Popa, are nevoie de ajutorul vostru! Acesta suferă de mai multe luni din cauza problemelor de sănătate, care au implicat cheltuieli medicale semnificative. Starea sa s-a agravat recent şi acum are nevoie mai mult ca oricând de susţinerea noastră.

Ne aducem cu toţii aminte de rezultatele extraordinare reuşite de Ionuţ Popa ca antrenor la Poli Timişoara: salvarea de la -14 puncte, o reuşită unică la nivelul Ligii 1, finala Cupei Ligii şi semifinala Cupei României, toate într-unul din cele mai spectaculoase sezoane din istoria fotbalului timişorean. Mai presus de acestea, însă, reţinem implicarea sa în momentele dificile pe care le-am întâmpinat împreună şi culoarea pe care Popică o aduce sportului nostru.

Cei care pot şi doresc să îl susţină în vederea acoperirii costurilor tratamentului său, o pot face printr-o donaţie în contul:

Raiffeisen Bank
RO51 RZBR 000 0600 1141 5017

Titularul contului este fiica fostului nostru antrenor, Medamira Popa”, se arată în comunicatul de pe siteul acspoli.ro.

 

Cosmin Gherman, 1 iulie 2019 12:20