PAMFLETE

Surpriză pe piața transferurilor: Gheorghe Falcă revine să saboteze UTA

 

Plictisit de politică, tâmpit de atâta izolare, acest „Anamaria Prodan” al politicii arădene, europarlamentarul Gheorghe Falcă, aflat cu siguranță într-o criză de imagine, se reinventează. Cum în GALERIA UTA nu are acces fără ca în prima secundă să-i fie retușat botoxul numai din scuipături și înjurături veșnice, acest copil de mingi al securiștilor se insinuează ca un vierme în inima UTA pe care a batjocorit-o 16 ani. Nu comentez din punct de vedere sportiv declarația sa dată cu privire la transferuri și la Țucudean, pentru că nu mă pricep și să comenteze specialiștii și ultrașii. Ce pot face, însă, e să-i interpretez gestul. Din punctul tuturor de vedere, poza lui GHEORGHE FALCĂ o să apară în cărțile de istorie ale fotbalului românesc post decembrist la capitolul „Personalități care au desființat stadioane în Arad și n-au construit niciunul”. O să i se spună „primarul Lidl” și o să fie pe placa de darts din  dormitoarele multor generații de microbiști.

Asocierea imaginii sale cu echipa UTA, dăunează. Din păcate tot UTA-ei îi dăunează pentru că, el tot ce atinge, distruge. Și de tot ce „se lipește”, „se lipește” pragmatic, să-i profite narcisismului și imaginii proprii.  Oficialii UTA ar trebui să se delimiteze chiar și de afirmația „europarlamentarul Gheorghe Falcă, un apropiat al conducerii celor de la UTA”,și cu atât mai mult de chiar persoana lui Gheorghe Falcă. Altfel, atunci când cineva serios își va propune să verifice pe bune dosarul achizițiilor construirii stadionului, să nu fie complici. Și, chiar lui Țucudean îi dăunează asocierea renumelui său cu numele Gheorghe Falcă. Chiar, ce nevoie ar avea Țucudean de intervențiile lui Falcă în cariera sa sportivă?

Și, nu pot să nu remarc faptul că el, lăudărosul în mediul online cu toate intervențiile sale pe diverse subiecte, a omis să-și anunțe „fanii” că a fost în direct la un post de televiziune în calitate de suporter înflăcărat al UTA-ei… asta cu siguranță a făcut-o calculat, evitând episodul 2020 al Imnului  DESPRE EL  al Galeriei:

Sasha Romanov, 14 mai 2020 6:35