Acasă SPORT Susținătorii turneului „Ilie Năstase” au fost premiați

Susținătorii turneului „Ilie Năstase” au fost premiați

0

 

[COMUNICAT DE PRESĂ]

Susținătorii turneului „Ilie Năstase” au fost premiați

Întâlnire de gală la Consiliul Județean Arad, unde au fost premiați toți cei care au contribuit la buna desfășurare a celei de-a 15 ediție a turneului ITF „Ilie Năstase”. Având ca gazde pe Anela Freer – directoarea turneului – și pe Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean, dar și un oaspete de seamă, în persoana lui Florin Ardelean, director de evenimente ITF România – fete și băieți – la Federația Română de Tenis.

Răzvan Cadar, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad, a subliniat „sprijinul pe care îl acordăm, în special sportului de masă, pentru a lărgi aria de copii și tineri care să vină înspre sport. Fără o activitate sportivă nu putem avea o viață sănătoasă”.

 „Este necesară dezvoltarea activității sportive la nivel de copii și juniori, atragerea lor spre sport, pentru că de aici vor veni viitorii campioni”, a afirmat Florin Ardelean, reprezentantul FR Tenis.

Anela Freer a mulțumit tuturor celor care s-au implicat, de la Federație la administrație, sponsori, sportivi, reprezentanţi mass-media etc., oferind diplome și plachete. „Vă mulțumesc tuturor celor care ați contribuit la această ediție cu numărul 15, jucătoarelor arădene prezente la turneu, Anda Ghinga și Iulia Marco. Această ediție a fost la cel mai înalt nivel. Pana acum turneul era de 15 000 de dolari, acum l-am ridicat la 25000 de dolari și avem speranțe că ediția de anul viitor să aibă un standard și mai ridicat”, a completat Anela Freer.

Biroul de presă al C.J. Arad

Exit mobile version